Ahojte zeny ale aj muzi, prosim o radu. Pracujem na seminarke a dostala som sa k myslienke o trendoch obliekania mladej generacie ... potrebujem niekolko tipov, ako oblecene chodia v bezny den zeny od 18-22r. a od 22-26r.
Prosim o par tipov a ak by bolo mozne tak aj pravdive.
dakujeeeem
Oblecenie/saty
Ahoj Jani, mam 21 rokov...a mam dnes na sebe svetluckomodre tricko na ramienka, modre bolerko a biele nohavice.
?
pridajte prosim este svoj nazor alebo vyjadrenie?
ak mozem poprosit, kratky popis co mate napr. dnes na sebe a aj vek
dik
:-)
crazynka: rozumiem, som na tom asi rovnako :-))
no uz musim napisat tej kapitole nejaky zaver .....
lea: ano, je to tak, len potrebovala by som to nejak rozpytvat/rozobrat, ze preco je to tak?
Jani, saty najradsej v lete..lebo je teplo a v tom sa citim vtedy najlepsie. Nosim aj na jesen, ale ked je este ako tak vonku prijemne..v zime skoro vobec, vacsinou ked ozaj si to povinnost ziada..ale sama od seba moc nie:))) Je mi zima a prijemnejsie mi je vtedy v nohaviciach.
Heeeh,saty? Sukne? brrrr....
len fakt ked musim...mam 19rok a chodim sportovo,vela bab chodi spotovo /chalansky/
no...co uz
crazynka: jasne, tie kostymi chapem, je to take konzervativne a dost elegant.
ale vela bab uviedlo, ze nemusia saty ..... neviem preco, ja nosievam saty casto a to nie len v lete. Nosievas ty osobne napr. saty aj teraz na jesen/jar?
Neviem, kostymi na mna posobia tak moc konzervativne. Ja mam 21 a na kostym sa moc necitim, aj ked su niktore kostymi krasne...ale asi to nie je moj styl. To je vsetko. Saty a sukne mozem, velmi rada ich nosim....ale v zime radsej nohavice:).
mam este 1 otazku:
viem, ze je to osobna vec kazdej z vas, ale preco ste sa takmer vsetky zhodli, ze nemusite kostym/saty/suknu? Je to fyzicky dovod, alebo preco?
diky