Ahojte zeny ale aj muzi, prosim o radu. Pracujem na seminarke a dostala som sa k myslienke o trendoch obliekania mladej generacie ... potrebujem niekolko tipov, ako oblecene chodia v bezny den zeny od 18-22r. a od 22-26r.
Prosim o par tipov a ak by bolo mozne tak aj pravdive.
dakujeeeem
Oblecenie/saty
baby, skuste este napisat veticku .... pls :-)
pilulka: a co prevlada? sportove oblecenie (rifle tricko, mikina ....) alebo elegantne oblecenie (kostym, sukne, lodicky)
:-)
dakujem za nazory :-))
mam 20 a nosim to v com sa citim dobre, v mojom pripade rifle a dake tricko, tricko najradsej uplne klasicke nic vystredne to ja nemusim, co sa tyka farieb skoro vsetky.ja osobne saty a sukne nemusim, len ked to dana situacia vyzaduje.co sa tyka topanok, vyhravaju u mna tenisky, topanky na podpatkoch ked tak len na nizsom, nielen preto ze som vysoka a nepotrebujem to ale aj preto lebo sa mi v nich zle chodi....to asi tak vsetko
ja nosim veci v ktorych sa citim pohodlne - mencestraky a nejake tricko ale takmer vzdy je na mne 1 vec cim chcem uputat pozornost (nejaka uchylka) - velky tazky privesok, hlboky vystrih, vela prstenov.. nech kazdy pokruti hlavou a pomysli si ze mi sibe
Ahoj. Nechce sa mi to cele citat...
Ja mam 22 rokov a mojim oblubenym (beznym)oblecenim su rifle, tricko, mikina a tenisky. Ale obcas mam chut ne nieco elegantne, takze sa u mna najdu aj nejake tie sukne, saka a vysoke podpatky. Ale ceklovo preferujem sportovy styl.
jana23....ved sikulka si:)
crazynka: baby ste zlate :-)
ako som uz pisala, nejake zavery uz mam hotove, ale potrebujem to este doladit ....
Jani, urcite napis ako si dopadla..a ked ta bude nieco este zaujimat tak sa pytaj. Urcite mozem hovorit aj za Atu, ze radi pomozeme:) Krasny den vam vsetkym:) A samozrejme pekny weekend:))))