Nechápem, jak može mať niekto chlpy tam dole, fest huňatú. U chlapov mi to vôbec nevadí, ale teší ma, ked si to aspon zastrihavaju. Ale baba!! Kolko dievčat poznam, strašné herečky. vyvonané, oholene nohy, vymalované, nalakované vlasy a dole taký prales, že ani dieru nenajde chalan. Toto proste nikdy nepochopím, fest sa mi to hnusí a zhnusí sa mi hned aj každa baba,ktora tam ma bobra. Aj z hygienickej stranky... Toš moj nazor a váš????
ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????
to je kazdeho osobna vec ci sa tam holi alebo nie.len preto ze ty to nevies pochopit, neznamena,ze sa teraz vsetky baby zacnu tam holit.
toto nieje téma na názor na vložky a tampony. to si nechaj. hovorím tu o tých chlpoch. a ked už baba nosí vložky, tak nech si ju aspon oholí.
fuj hude....beee,nechutne baby holte sa...
a cez kramy len tampon !! ???
zalata moja,a vieš že ten tampon je aj dost škodlivy? a vieš že nekôr s od toho môžeš byt neplodna a nemat babätko? a vieš ked je ten tampon dnu,vieš že pokožka nedycha a vznikaju infekcie? kvasinky a tak....
asi nevieš....
vložky su ovela lepšie,a dievča ma istotu že krv nepresiakne a nebude trapas na nohaviciach =)
ale to ti davam za pravdu,s tym holenim,je to hygienicke,a krajšie,a podla mna aj muži by si to mali strihat,aby tam mali iba take male a nie take dlhe riasiska :-)
a ešte ked niektoré počas kramov nemôžu nosiť tampony a nosia vložky a ta krv na tých chlpoch.. fuuuuuuuuj !!! Ja mám vždy vyholenu, nakremovanu a poprípade použijem v lete aj deodorant na vaginu z lekarne...a cez kramy len tampon !!