ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????

Príspevok v téme: ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????
no čo ?!!!

Nechápem, jak može mať niekto chlpy tam dole, fest huňatú. U chlapov mi to vôbec nevadí, ale teší ma, ked si to aspon zastrihavaju. Ale baba!! Kolko dievčat poznam, strašné herečky. vyvonané, oholene nohy, vymalované, nalakované vlasy a dole taký prales, že ani dieru nenajde chalan. Toto proste nikdy nepochopím, fest sa mi to hnusí a zhnusí sa mi hned aj každa baba,ktora tam ma bobra. Aj z hygienickej stranky... Toš moj nazor a váš????

martin242

Môj názor je ten, že zakladateľka témy patrí medzi úbohých a povrchných ľudí, o čom svedčí aj jej slovník a vyjadrovacie schopnosti na úrovni primitíva.
Takýto ľudia sa ale potrebujú pochváliť a ukázať sa, keď už nie svojim charakterom, schopnosťami, tak aspoň svojou fyzickou "krásou?".
Aspoň, že máš upravený pahorok, je to tvoja najväčšia prednosť, ako vidím...

no čo ?!!!

pre všetkých debilov, čo nedokažu pochopiť moje príspevky: nejsom adolescent, nemam komplexy - nemam mať z čoho, som so sebou až nadmieru spokojná a proste som len spravila tému, kde som chcela počuť vaše nazory. nemusite sa do mna šeci obuvať, ja vas mam v piči. povedala som si svoj náhor tak isto, ako vy.

aaaaa

mas 23 rokov, ale chovas sa vulgarne k ludom. sa necuduje, ze sa tato tema zvrtla proti tebe, ked ocudzujes ludi za niečo čo ťa nepali. staraj sa o svoju šušku o nechaj nech si kazdy tam dole hospodari po svojom. ano, je to nechutne, ked niekomu trčia pat centimetrove chlpiska spod nohaviciek, ale nikto ti nekaze, aby si sa na ne pozerala. keby si venovala tolku starostlivost svojmu chovaniu ako svojej šuše tak by sa tu s tebou dalo aj normalne debatit.

sansara

Neviem síce...koľko má autor/autorka tohto príspevku rokov - ale aj keby sa zrovna jednalo o nejakú adolescentnú osobu, tak by si mal/a chápať-uvedomovať si, že ľudia sú rôzni a jedineční.
Pretože to čo sa niekomu páči/druhému sa môže už zdať neestetické-nepekné-nepríťažlivé-odpudivé-atd atd..
Takže aj-alebo hlavne pri ľuďoch si treba uvedomovať jednú dosť podstatnú vetu/názor/postreh/životnú múdrosť: ŽI A NECHAJ ŽIŤ.....či už s chĺpkami/bez chĺpkov, s pehami/alebo bez nich, s "normálnou" váhou/alebo nadváhou-podváhou, s hnedými/alebo blond, čiernymi, ryšavými, atd atd vlasmi, očami, farbou pleti, vierovyznaním, atd atd.....a takto by mohla pokračovať ešte doooo, však vieš asi kam ,-)

daaaaaaaa..

no a co...
si trapna..nechapem co tu riesis ty chudera....ja sa o seba staram vyzeram dobre a neholim si ju..obcas skratim a ani mne ani priatelovi to nevadi..tak si zavri chrapu a chod si natriet p... acnelocorm ty humusacka :D:D:D

tanica..

a mimochodom no a co...
ja som jedna z tých, čo o seba velmi dba...nalakovane upravene vlasy, oholene nohy,navonana...nechty upravene, namalovana,pekne do sneducka opalena...a vobec nie som dole zarastená.... heh takže vyberaj slova a nehadž vsetkých do jedného vreca:)))