Nechápem, jak može mať niekto chlpy tam dole, fest huňatú. U chlapov mi to vôbec nevadí, ale teší ma, ked si to aspon zastrihavaju. Ale baba!! Kolko dievčat poznam, strašné herečky. vyvonané, oholene nohy, vymalované, nalakované vlasy a dole taký prales, že ani dieru nenajde chalan. Toto proste nikdy nepochopím, fest sa mi to hnusí a zhnusí sa mi hned aj každa baba,ktora tam ma bobra. Aj z hygienickej stranky... Toš moj nazor a váš????
ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????
no co?,
ako vies ze tvoja mamka a tatko si to dole upravuju???to si cela rodina kontrolujete kto, kedy a ako si intimne miesta upravil?fakt ze to asi mate v rodine= a da sa to nazvat jedine takto "CHOROBA", lebo neviem ci sa najde niekto kto vie ako vyzera intimne miesto svojich rodicov...
mna k tomu možno aj vyprovokoval moj znami, chodí s mojou kamoškou (ona 23, on 26) a sťažuje sa mi, nech jej poradim, aby si ju oholila. že ju nemože ani lízať, lebo ma pol metrove chlpy...su spolu 2 roky a už jej to aj sam povedal, aj vonku pred všetkými, lebo sa už vytočil a ona proste nič, ignoracia. ja keby som na jeho mieste, tak reagujem tak isto ! možno toto všetko ma tak vytočilo a založila som tu to temu. zrovna v den založenia som mala pekného nerva už z toho
tak ale vidíš, to ti tým chcem iba povedať, že to nie je až tak dôležité ako to hovoríš ty...ženy žily a prežili až do teraz aj bez oholených šušiek... tak na čo sa starať do druhých ak to teba osobne neobmedzuje?
no to maš pravdu, vtedy boli v mode "opice" medzi nohami, ale pazuchy si holila, to ti garantujem.
nekopírujem, blbne mi net...prepáč...
no a čo?!!! Áno umývam sa po každej výmene vložky ak sa mám kde, a ak nie, tak sa aspon utriem vlhčeným obrúskom, chĺpky tam ale nmám , takže pohodka pre teba... Ale aj keby som mala... dá sa to vyriešiť aj bez holenia...
A tvoja mamka sa možno holí teraz ale keď mala toľko čo ty, holila sa asi ťažko, lebo vtedy to nenapadlo nikoho...holiť si šušky...ani podpazušie si neholili...
machulka006 - ešte kolko krat to skopíruješ? tomu ver, aj solvinu si dam
A jasné, len si ju natieraj acnecolorom a voňaj deodorantom... Ja by som to občas prepláchla aj Fixinelou, nech to vymorí všetky baktérie... a vybielila raz mesačne Savom....mmm, čo ty na to?
sedmikraska - presne si to vystihal a ešte tie tanga do toho...uplna modelka :D:DD:
ja osm raz mala spolubyvajucu, ktora sa premavala stale v tangach a medzi nohymi jej az stali aku kopu chlpov tam mala, bolo to fakt ohavne, a ak mi niekto teraz napise, ze so jej tam nemala pozerat- to sa jednoducho nedalo prehliadnut!! :) malo by sa holit aspon okolo dierky, ved sa musi na tie chlpy vsetko nachytat :(