Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????

Príspevok v téme: ANKETA - CHLPY TAM DOLE ????
no čo ?!!!

Nechápem, jak može mať niekto chlpy tam dole, fest huňatú. U chlapov mi to vôbec nevadí, ale teší ma, ked si to aspon zastrihavaju. Ale baba!! Kolko dievčat poznam, strašné herečky. vyvonané, oholene nohy, vymalované, nalakované vlasy a dole taký prales, že ani dieru nenajde chalan. Toto proste nikdy nepochopím, fest sa mi to hnusí a zhnusí sa mi hned aj každa baba,ktora tam ma bobra. Aj z hygienickej stranky... Toš moj nazor a váš????

no čo ?!!!

ty jelito! ja som nepovedala, že mi vadí ked niekto nosí vložky!! ale aspon keby si ju holila. to si ju po kažej vymene vložky umyvaš alebo čo? na chlpkoch krv... dovi dopo

no čo ?!!!

no jo, moja mamka ma 46 a zastrihava si to tam a boky si holí. tak isto tatko a aj pod pazuchov. tak to mam asi v rodine, preto som na to taka alergická...no jo, povedali ste si svoj nazor tak isto aj ja, takže učel ankety je splnený.

machulka006

A jasné, len si ju natieraj acnecolorom a voňaj deodorantom... Ja by som to občas prepláchla aj Fixinelou, nech to vymorí všetky baktérie... a vybielila raz mesačne Savom....mmm, čo ty na to?

machulka006

no a čo ?!!!

moja, inak tebe prečo vadí keď žena ktorá si neholí nosí vložky? ? ? ty jej ju potom musíš tam dole sprchovať alebo čo? ? ?
teba to nejak obmedzuje v osobnom raste a vývine? ? ?

A inak, raz sa ti môže stať že budeš mať také problémy v živote že tvoja ne/oholená šuška bude pre teba to posledné čo ťa bude trápiť. Asi si si toho ešte veľa nezažila keď toto rozmazávaš...

Asi toľko...

A tie tampóny...môže sa ti stať že aj z toho tak ochorieš že na holenie šušky ti neostane ani chuť ani energia....

no čo ?!!!

marfuška anjelik - tak o chlpatom podpazuší už radšej ani nebudem hovoriť :D:D:D - vid moje kolegine v praci..podaktoré no .. fuj

machulka006

juuuj, ja mať také problémy, že kto si holí a kto si neholí...
poviem vám to tu takto...
mala som 15 rokov a neholila som sa na intimnych miestach, pretože soms tým nemala žiadny problém, som prirodzená blondína, takže aj tam dole to mám svetlejšie... Spolužiačky ale na to nejakým mne zatiaľ záhadným spôsobom došli a bol z toho celotriedny škandál. Dos trápne, pretože som absolútne nechápala svojim 15 ročným rozumčekom, čo koho do mojej šušky, či ju mám hladkú ako detskú riť alebo nie. Ako pardón, ale myslím si, že intímne miesta sú preto intímne, že sa má starať o ne každý sám. Nerozumiem, ako niekoho môže vytočiť to že niekto iný nie je vyholený. Nikto ti nekáže tú babu orálne uspokojovať ani sa jej tam prehrabávať. Takže to nejak nabudúce predýchaj a klído...

Ja som sa od svojich 15 nakoniec holiť začala. Asi aj kôli tomu triednemu škandálu. No môj priateľ najnovšie chce aby som si to nechala zarásť, vraj chce skúsiť a vidieť akot o vyzerá na mne... :):):) Tak asi toľko...

Btw, ževraj z gynekologického hľadiska je to lepšie ak tie chĺpky tam sú...

A ešte jedno P.S.:
Tvoja mamka sa tiež v minulosti určite neholila, a vidíš, narodila si sa aj bez toho aby mala oholenú...

afdsddhdfeh

no co?!! chcela si pocut nase nazory?? Tak potom preco sa obuvas do inych?? Akoze preco ta tak trapi, ci sa holky holia abo nie? To je nejaky globalny problem? Ty mas fakt divnych kamosov, ze sa ti zveruju s takymito picovinami, ze nejaku buchtu pretiahli a mala tam dole prales.CO to teba trapi??????? Nemas co na praci ze sa tymto zaoberas?? Staraj sa o seba, hol sa ako chces, ja sa tiez holim ako chcem a aj ostatni sa holia ako chcu, to je kazdeho osobna vec. AKonahle si niekto neholi, dobre ze ho nezakopes pod zem. Toto je velmi diskutabilna tema, ked si niekto vyjadri svoj nazor a bude odporovat tomu tvojmu, tak laskavo drz hubu a akceptuj to..jasne?ako si sama povedala, chces len pocut nazor inych. Tak do nich neskac.

marfuška anjelik

Mňa by zaujímalo,či Ti kamarátky len tak na požiadanie ukazujú šušky. Ale k veci...holím,kvôli hygiene.Inak mňa viac desí chlpaté podpazušie u žien,najmä v horúcom lete,ak je bez rukávov.

raph

ak sa tu tak chvalis zo svojou pickou tak by si ju mala kazdemu ukazat ako ma vyzerat... pochval sa a posli mi na mail. som zvedavyy ci mas dost odvahy :P ... skoncil som :D:D:D