mam už asi tretí tyzden zvysenu teplotu 37,5. neklesá ale ani nestupa. ten prvy tyzden som sa liecila svojpomocne, cajom, medom, citronom, vitaminmi, paralenom, mala som nadchu. nepomohlo, teplota sa neznizila, tak som sla k lekarke, predpisala mi antibiotika a lieky na znizenie teploty. beriem ich uz druhy tyzden,uz nesmrkam ani nekaslem, no teplota neklesa. lekarka povedala ze pockame kym doberiem antibiotika a potom sa uvidi co dalej. no ja som uz z toho nervozna, antibiotika uz beriem 2 tyzden a doberiem ich az za tri dni a to je este daleko. mam strach alebo tusim ze to bude nieco vaznejsie, neviem ci lekarka nieco netají. nemozem uz takto fungovat z tou teplotou a mam hrozny strach. ak mate niekto podobnu skusenost, prosim prezradte mi co moze byt pricinou. dakujem.
teplota
Je to "divna chripka". Sposobuje to asi chlamydia pneumonae. Skus si kupit v lekarni ACC.
verča, neboj. Ja som toto prežila tiež a bola to dperesia z obyčajnej chrípky. stále som si merala teplotu...mala som do 37,3. Vidím že sa bojíš nejakej choroby. Nemysli na to, nemeraj si teplotu. A citíš sa ešte slabá? tak ako pri chrípke?
Radim obvykle:
oreganovy olej(3x2 )
.....
GSE(30 kvapiek do, pol litra vody)
.....
Beta glukany na zvysenie aktivity a poctu bielych krviniek(3x400 mg)
....
na virusy chaparal,(3x1 g)
.....
No a samozrejme selen,zinok, probiotika, vitamin C ....