teplota

Príspevok v téme: teplota
verča

mam už asi tretí tyzden zvysenu teplotu 37,5. neklesá ale ani nestupa. ten prvy tyzden som sa liecila svojpomocne, cajom, medom, citronom, vitaminmi, paralenom, mala som nadchu. nepomohlo, teplota sa neznizila, tak som sla k lekarke, predpisala mi antibiotika a lieky na znizenie teploty. beriem ich uz druhy tyzden,uz nesmrkam ani nekaslem, no teplota neklesa. lekarka povedala ze pockame kym doberiem antibiotika a potom sa uvidi co dalej. no ja som uz z toho nervozna, antibiotika uz beriem 2 tyzden a doberiem ich az za tri dni a to je este daleko. mam strach alebo tusim ze to bude nieco vaznejsie, neviem ci lekarka nieco netají. nemozem uz takto fungovat z tou teplotou a mam hrozny strach. ak mate niekto podobnu skusenost, prosim prezradte mi co moze byt pricinou. dakujem.

RNG

Fajn, tak trp a spoliehaj sa na svojich lekarov, ze ti nieco objavia.
Ja sa riadim radami inych lekarov, ktory tiez vystudovali na dobrych univerzitach a predsa si potom zvolili prirodne prostriedky miesto chemickych, kde sa len da.

kkaktusko

ok, ty mas na to svoj nazor ja mam na to svoj nazor... ale problem je v tom ze chcem vediet co mi vlastne je???

RNG

Klinicky ucinne potravinove doplnky nie su ani homeopatika, ani placebo.
To su prirodne lieky, kde bola vysoka ucinnost dokazana(double blind), ale neboli podane oficialne na schvalenie ako lieky.
To je dnes pridrahe, hlavne v USA, kde tento proces stoji vyse 850 miliom dolarov a trva 10 rokov.
Kedze su to potravinove doplnky, tj neskodne latky, mozu sa pouzivat a predavat neobmedzene.
Samozrejme sa to medickemu priemyslu nepaci a snazia sa ich potlacit kde sa len da, ale tisice lekarov ich dnes odporucaju a su mnozstva klinik, kde sa rutinne pouzivaju miesto syntetickych chemikalii=leky dnas a najlepsi dokaz ucinnosti je, ze ovela viac, nez polovica lekarov v USA ich sama pouziva, percentualne ovela viac, nez ostatnych ludi, aj ked ich sami nepredpisuju.
Najnovsie odhadu boli dokonca 74% lekarov a ostatneho 25% obyvatelstva.

RNG

Neuveritelne? to som si aj ja myslel pred 15 rokmi, ked som o tom prvykrat cital v medickej literature od lekarov, ktori sa s tym zaoberali.
A bolo ich vtedy este ovela menej, nez dnes-len zopar stoviek odvazlivcov na celom svete. Dnes ich odhaduju na vyse 65 tisic. Je to stale este len maly zlomok z lekarskej komunity(myslim tym len zapadne lekarstvo, vychodne a juhoamericke a africke beriam len ako referenciu, zaujimavost a ich poznatky akceptujem az ked su dokazane viacerymi reputabilnymi zapadnymi lekarmi a lekarskymi teamami a "odlezi si to niekolko rokov".
Nie som predsa pokusny kralik.

kkaktusko

ale problem je v tom ze ked mam neake svinstvo, ktore mi koluje v tele tak to nebudem tlmit homeopatikami a placebom

RNG

Nuz ja to tak robim uz roky a mnozstvo luidi, co poznam tiez.
Prirodne antimikrobialne latky, ako oreganovy olej ani GSE v odporucenych davkach neznicia crevnu floru. Ani chaparal ju neznici. Ani NAC ani Samento.A su zaroven antimykoricke, takze potlacia aj mozne mykozy a kvasne infekcie. Ale neznicia lactobacily v odporucenych koncentraciach ani medzi sebou nijak skodlivo nereaguju. A ako potravinove doplnky samozrejme nesmu mat v odporucenych davkach ziadne skodlive ucinky. To je na rozdiel od syntetickych liekov, kde je to dovolene.

kkaktusko

a mimochodom RNG keby som zacal brat naraz vsetky lieky proti plesniam, bakteriam, mykozam a plus este neake antivirotika tak si tak dobabrem prirodzenu floru ze po dobrati liekov chytim hned neaku kandidozu (to je ten lepsi pripad) a potom sa mozem liecit dalej ATM...

kkaktusko

ale ved bakterialna infekcia ved CRP je negativne, hematologia vsetko v norme, aslo trocha zvysene??? ved je zvysene len o 55 jednotiek...

RNG

Ako som uz castejsie pisal, mikrobov, co to sposobuju moze byt viacero, od virusov cez rozne bakterie a kvasne a plesnove infekcie. Preto je treba konat proti vsetkym pre istotu a nie cakat, kym sa lekarom podari najst co za tym je.
Osobne si myslim, ze priemerny pacient chce sa co najskor vyliecit a mena jednotlivych bakterii, virusov ci plesni mu mozu byt ukradnute.
Preto odporucam totalny utok, uz dole popisany, alebo este intenzivnejsi. Pridat extrakt z olivoveho listu, striekat si do nosa a do oci koloidnu striebornu vodu, pripadne brat aj NAC a Samento.
Jedno z nich musi zabrat, a ostatne neposkodia!!!