mam už asi tretí tyzden zvysenu teplotu 37,5. neklesá ale ani nestupa. ten prvy tyzden som sa liecila svojpomocne, cajom, medom, citronom, vitaminmi, paralenom, mala som nadchu. nepomohlo, teplota sa neznizila, tak som sla k lekarke, predpisala mi antibiotika a lieky na znizenie teploty. beriem ich uz druhy tyzden,uz nesmrkam ani nekaslem, no teplota neklesa. lekarka povedala ze pockame kym doberiem antibiotika a potom sa uvidi co dalej. no ja som uz z toho nervozna, antibiotika uz beriem 2 tyzden a doberiem ich az za tri dni a to je este daleko. mam strach alebo tusim ze to bude nieco vaznejsie, neviem ci lekarka nieco netají. nemozem uz takto fungovat z tou teplotou a mam hrozny strach. ak mate niekto podobnu skusenost, prosim prezradte mi co moze byt pricinou. dakujem.
teplota
ako ti zistili zápal obličiek?
už sa stalo, mam nove antibiotika zinnat, mam zapal obliciek, ak sa to cez vikend nezlepsi, nastupujem do nemocnice.
Ja mam zvysenu teplotu uz 5 tyzdnov vybrala som dvoje antibiotik mam aj suchy kasel.Tak teraz som bola na rontgene a dala som si zobrat krv na vysetrenie aj na chlamydie.takze ak ti mozem poradit daj sa riadne vysetrit nieco to uz len bude..
ak mas tak dlho teplotu moze ist aj o nejaky zapal v tele a telo reaguje zvysenou teplotou.Nerobili ti krvne testy?Ja som mala tri mesiace take teploty,pchali do mna ATB,nic nezaberalo az som skoncila v nemocnici a zistili mi otrasnu diagnozu,ale nechcem ta s tym strasit.V kazdom pripade trvaj na odberoch.Drzim palce,nech to neni nic vazne!
beriem KLABAX, nikdy predtym som tie lieky nebrala. dnes je mi horšie, začalo ma opäť bolieť hrdlo a teplota stale neustupuje. problem je ze tie antiboitika su na dychacie cesty, ja mam skor pocit ze mam anginu, hrdlo mam uplne krvave, vypluvam ciastocky krvi, je mi tazko, citim velky talk okolo srdca. dnes uz antibiotika nebudem brat a vecer idem asi na pohotovost alebo rano bezpodmienecne k lekarke.
Moj maly tak dobral v poradi uz tretie antibiotika,nekaslal,ani nemal ziadne priznaky,len mal aj po dobrati tychto antibiotik stale zvysenu teplotu.Tak mu doktorka zobrala krv na sedimentaciu,kde potvrdila,ze ma stale zapal v krvi,potom nas poslala na rontgen a tam mu zistili nejake ze flaky na plucach zo zapalu pluc.Tak sme chodili dva tyzdne na injekcie a potom mu tento problem vymizol.Ale netvrdim,ze toto je aj vas pripad.To je len moja skusenost.
verča, a ake antibiotika to beries? ja mam dost podobny problem. Beriem Penbene..