Migrena

Príspevok v téme: Migrena
x

ahojte:)mam migrenu s aurou(ti ktori to maju,alebo poznaju vedia o co sa jedna..)a pri zachvate migreny uzijem tabletju IMIGRAN 50,ktory mi do 1/2hod. zaberie.planujem vsak babo a neviem ako to bude v tehotenstve.mozem uzivat tieto tabletky pri migrene?nazory su rozne,ja vsak chcem poznat vasu osobnu skusenost,ak niekto ma....Diky

Mario1222

Dobrý deň, prosím vás môže byť migréna spôsobená aj zablokovanou krčnou chrbticou ? Vďaka za odpoveď

9titinka5

mne pomahaju cbd kvapky kupujem u vitariana v konopnom oleji pod jazyk si davam, mam ovela menej migren a o dost slabsie, treba brat dlhsie, jeden krat necakajte zazrak :-)

Petra012

Ja mavam migrenu s aurou viac nez 15 rokov. Napchavala som sa roznymi liekmi, presla som zmenou jedalnicka, absolvovala som milion roznych vysetreni...A jednej vystavy v Nemecku som si doniesla taku celenku - Cefaly, ktora mi neskutocne pomaha a mojmu synovi migrena uplne zmizla.

Mini11

Mávam migrénu už 23rokov, od puberty, niekoľko krát mesačne. Keď som bola tehotná nemala som ani raz migrénu, vlastne počas tehotenstva som nemusela brať žiadne lieky, dokonca sa mi zlepšila astma aj alergie. . . .samozrejme po pôrode sa všetko vrátilo do svojich koľají. Žiaľ.

kukucinka

Ahojte,
veľmi často som mala problémy s neznesiteľnou migrénou . Našla som
pomoc u odborníka - lekára s netradičnou liečbou bez použitia
medikamentov . Veľmi odporúčam.
Pozrite na www.menzes-migrena.com !

Alica_K

Vyskusajte Cefaly.
Je to zdravotnicka pomocka na liecbu migren a bolesti hlavy registrovana na Statnom ustave pre kontrolu lieciv.

mil

JA mavam tiež migrenu s auru je to hroza... umna to začina prava ruka ma začne svrbiet od dlane až po plece až ju vobec necitim a periferne videnie v haji,hlava ide buchnut ....mal som to v priebehu 2 rokov 4x....vždy to bolo asi 2-3h po jedle masitom bravčovam asi zle pripravene... musim počkat na dalšiu aby som vedel presnejšie identyfikovat spuštače....

mozno odveci

Mozno to bude otazka trosku odveci.Ale niekde v alternativnej medicine som citala, ze podkladom migren moze byt ziarlivost k partnerovi. Ale nie len taka obycajna, ale chorobnejsia, ubijajuca. Tak sa vas pytam, ziarlite??

roxana280

ja som mala migrenu odjakziva,rozne vysetrenia skoncili a nenasli nic..vraj este artoza krcneho svalstva,toho casu som hodiny sedavala za pocitacom..teraz je chrbtica preliecena,migreny neustali..som tehotna a zhorsilo sa to,je to skoro kazdy den,vyskusala som co sa dalo..je to strasne..lekar mi povedal ,ze Indometacin cipky mozem obcas..ale ani ta mi obcas nepomoze..som v piatom mesiaci tehotenstva,nevolnosti mi neustupili,zhorsili sa tehotenske a k tomu ta migrena..obavam sa tehotenstvo tak vytuzene sa stalo mojim utrpenim..uz len cakat na porod..

damian

a jaom zabudol ze aj dehydrovani ludia cato trpia migrenami. Teda, treba pit 2 az 2 a pol litra vody denne. Nepit alebo poriadne obmadzit cierny caj a kavu.