Zbadá to?

sedmikraska

lolita2 s tou radou s tebou nesuhlasim, pretoze pri mojom terajsom priatelovi som bola rada aj ja aj on, ze uz mame nieco za sebou- necitime uz potrebu spoznat v tom aj niekoho ineho, ale keby mame nejakych 16, tak s tebou suhlasim

lolita22

zalezi to od povahy,moj sa strasne vytesoval ked som mu povedala ze som panna, no niektorý to nemaju radi, ale iba tí ktorí ta vlastne chcu iba pre sex - toť rada

sedmikraska

aspn si o tebe nepomysli, ze si poleno- to nie je urazka, je prirodzene, ze panna nebude robit pri tom akrobaticke kusky :)

miny45

no...zatial je to vyriesene lebo odcestowal na par tyzdnov prec takze....zatial mi nic nehrozi:Dale asik mu to poviem...bude to lepsie

ticho

ja si tiez myslim ze by sa take veci nemali tajit pred priatelom, vsetko je to o dovere,
dalsia vec je ze ked mu to zatajis, bude to len pre teba zle, kedze ta v tomto ohlade nebude "setrit"
mala by si to vsetko poriadne zvazit lebo iba sebe uskodis ak to nedopadne podla tvojich predstav
a nemyslim si ze bude pekne spominat na to potom

amandda

BIBI: no nervozna som bola ako pes..ale vazne neprisiel na to..hoci som ani nevedela co a ako mam robit..nerada na to spominam :( mozno som sa mala predsa len priznat..TAKZE BABY VON S TYM

gugacik3

Fuuu dievca, preco sa hanbis?Ved je to pekne ze nespis s kazdym...Pre chlapa by to mala byt cest,ak este stretne pannu v dnesnom svete. Medzi partnermi by mala byt dovera,urcite mu to povedz,ak ta naozaj lubi, bude iba stastny. Ja som prisla o panenstvo v 20tich a nelutujem,ze som pockala a moj priatel bol na to velmi hrdy, ze je moj prvy...:D a doteraz je...