ahojte...chcem sa opytat ci by muz zbada ak je dievca este panna....ci to nejak pociti alebo co...hm?
Zbadá to?
hmm..ja som pre teraz uz manzela bola prva, on pre mna tiez, ja som od neho o pol roka starsia..velmi si to vazi, ze bol moj prvy a ja si to vazim tiez, ze si pockal!otvorene sme sa tiez o tom porozpravali, ja som troska hanblivejsia atd., trva mi trosinka dlhsie, kym si osvojim novy prvok a on tym, ze toto vsetko vie, ma do nicoho nenuti.proste pocka, kym som na to pripravena.tiez nechapem, preco by si sa za to mala hanbit..skusenosti naberies a mozno by si mohol vazit aj to, ze sa budete ucit spolu..ak za to stoji..doveru vo vztahu treba, ak nie je dovera, tak je to potom tazko..a ako tu uz pisal niekto..budovat vztah na klamstve...neviem..nezda sa mi to dobry napad..
panebože, o čom je už tento svet pomaly...prečo by si sa mala hanbiť mu to povedať? a prečo by to malo jemu vadiť? no ja tiež som a môj to vie a je tam istý vekový rozdiel...
bibi,ja som zena,ale tiez nechapem,preco by to malo byt pre zenu ponizujuce zdoverit sa partnerovi???
vy nechapete ze vztah je zalozeny na dovere .. ked vidim jaky su ludia prijebany radsej vztah ani nestem ... sa zamyslite nad sebou
vy muzi nechapete,ze pre nas je to trochu ponizujuce a trapne priznat partnerovi,ze este nemame ziadne skusenosti..
tj vrchol klamat v takychto vecach ...
amandda,to si ako dokazala?nebola si nervozna alebo tak nejako?
ja som este bola panna ale priatelovi som povedala ze uz niesom..A neprisiel na nic:) nekrvacala som nebolelo ma to ..v pohode..mozno je to preto lebo som aktivne dlho dlho sportovala
muz to zbada ale ty sa nemas za co hanbit muzi maju radsej ked su pre zeny prvymi
ja by som tiez bral skor pannu...