ahojte...chcem sa opytat ci by muz zbada ak je dievca este panna....ci to nejak pociti alebo co...hm?
Zbadá to?
miny45, ja mam tiez o nieco starsieho priatela, on bol moj prvy, mala som 19 rokov ked som prisla o panenstvo, a vobec to nelutujem, ze som si pockala,v tomto by ti malo byt ukradnute ci sa to "nosi" alebo nie v tomto svete.Podla mna to aj tak zisti, a vztah ma byt zalozeny na dovere, tak ak mu veris tak niet nad cim premyslat....my sme o tomto vedeli otvorene porozpravat uz od zaciatku vztahu, nic na tom nie je...
zaujimalo by ma kto je ten martin 242 :-))
miny,ceni sa-aj v tomto svete.Ja som bola pre priatela jeho 4,on moj prvy...vo vsetkom.A tym,ze som mu povedala pravdu hned na zaciatku vztahu,tak som videla a hlavne citila to,ze je ku mne ohladuplny,do nicoho ma netlacil,kym sme vsetko necheli obaja-bral jednoducho na mna ohlad vo vsetkom.Ak stoji za to aj ten tvoj,tak tym,ze budes k nemu uprimna aj v tejto veci,vobec nic nemozes stratit.Skor naopak:)
llucia.....noo nechcem mu to powedat z osobnych dvovodov a v podstate aj ztych ze on je odoma starsi a urcite skusenejsi a mne je blbe povedat ze som s nikym este nebola...aj ekd ano je to cenne len rpesne....neviem ci v tomto svete....
to sisti no poviem to takto ked akoze vklada kapra do bazena tak je tam tak panenska blana ktoru treba pretrhnut aby sa tam ten kapor dostal takze ked kapor uz ide do bazena a nama ziadnu zabranu znamena to ze panna niesi to bbolo tak zvlastne povedane :)
ja si myslim ze si to vazia niektori chlapi, moj si to tiez vazil, a som rada ze som mu to povedala, vo vztahu ma byt hlavne uprimnost, nie je na tom nic zle, kazdy bol raz pannou ci panicom....
moisha este existuju taky ktory si to vaziaô .. ja si to tiez vazim ..
miny 45,nechces aby priatel zistil,ze si panna?A este na akych klamstvach,alebo zatajovani chces si budovat vas vztah?Si este asi mladucka,lebo este nie pripravena na vztah,lebo je vztah je podla mna hlavne o viere v toho druheho a ked si to uvedomis,tak nebudes mat problem pritelovi povedat,ze si panna,to je cnost a muzi,co za to stoja,si to cenia-aj v dnesnej dobe...
nooo, to je tak, kedysi mi môj priateľ, keď bol ešte kamarátom tvrdil, že pannu v žiadnom prípade. No po čase vo vzťahu so mnou skonštatoval, že by bol rád, keby bol môj prvý, ale zároveň je aj rád, že som pred ním niekoho mala. Ja som mu na to odpovedala, že ako isto vie, bavili sme sa o tom a on predo mnou tiež nebol neviniatko, tak nech nežiada to, čo on vlastne ani nespĺňa... takže toť môj názor na to :)