Je tu niekto komu odišla preč láska na rok? Myslím do zahraničia napr. kvôli práci?A teraz je tam alebo už prišla... Ľúbite sa stále?
odlúčenie na rok
No do pondelku je daleko, ale aspon si mozes pripravit vsteky komentare proti,, preco by tam nemal ist. A este ked do tej prace nenastupil, tak potom je to o inom. Vies kazdy by sme chceli dobre zarabat, ale zase ja nie som koli prachom ochotna obetovat vsetko. A dobre zarabat moze aj tu. No, sice su obmedzene moznosti,ale ak je sikony, tak urcite. Hlavne by nemal pozerat len na seba, pretoze, aj ked nie ste manzelia, tak podla mna uz je istym sposobom zaviazany a nemal by sa o tom rozhodovat iba sam. No tazko poradit, pokial sa on k tomu este nevyjadril a nepovedal. Ale bud k nemu uprimna a spolu urcite najdete riesenie. Snad nebude taky zaslepeny peniazmi. Aj ked prachy dokazu z cloveka urobit svinu.
mademoiselle, no ide o to ze on este do tej prace ani nenastupil, za dva mesiace tam ma nastupit a tiez si myslim, ze laska je dolezitejsia... lebo co potom? bude mat peniaze, auto, dom a kopu inych veci ale nie cloveka s ktorym sa bude z toho tesit... ako som dostala radu, mal by si stanovit svoje priority...je to pravda... bude mat vsetko, ale stastny nebude... a praca sa jasne ze da zohnat i ked tazsie,lenze on chce zarabat vela, to je to:-((( a rozpravat sa budeme o tom az v pondelok, dva dni mam cakat kym sa o tom porozpravame, kym zistim vlastne co on s nami zamysla:-(((
jani, uricte ste sa o tom rozpravali, co chce priatel? A zase nutit ho podla mna nemozu, ved ma predsa svoj zivot,a j ked nie je zenaty. No neviem, ale ja by som v praci urcite dala podmienku, ze partner ide so mnou,alebo ja nikam nejdem. A podla mna niekto hoho milujes je viac ako nejaka praca, ta sa da najst vzdy, aj ked s tazkostami. No neobetovala by som vztah koli praci, urcite nie.
:-((((
a presne tak, ja nepodvadzam tiez, ale zblaznim sa od smutku a od strachu, ze cakam rok zbytocne
mate pravdu vsetci a dakujem za uprimnost:-(( tiez si myslim, ze ak sa chce tak sa da:-((najst nieco ine:-((( inu robotu... a nie toto
podla mna je to strasne dlha doba. Uprimne, ja yb som neodisla na rok od partnera. A podla mna vzdy sa da najst nejake riesenie vyhovujuce pre oboch, ale hlavne si treba urcite priority. Väcsinou vztahov co takto poznam, tak kazdy vravel, ze sa ten druhy zmenil a uz si nemaju co povedat. No neviem, ale podla mna rok je strasne dlho, ja osobne by som to nevydrzala-nemyslim, ze by som podvadzala, ale tak by mi partner chybal, ze by som sa zblaznila od smutku. No neviem Ale vzdy je tu riziko, ze sa vaz vztah pokazi.
na jednej strane si to myslim aj ja... na druhej, ked ho tam posielaju zo svk roboty co ma robit?