Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odlúčenie na rok

katka26

Janka, mozno ho vzalo aj to, ze ste prisli o dietatko, chlapi taketo veci prezivaju svojsky, neuteka prec od smutku?ty ho poznas najlepsie..

jankaaa

mademoiselle ked sme este nevedeli na 100% ci som tehotna tak sa ma tak krasne spytal, ci sa pokusime o babatko ked nebudem tehotna... uplne sa tesil, ziaril vsetko... ale potom prislo X problem, ale videla som ze tieto problemy mu za babo stoja... ale ked uz babo nie je tak je nejaky cudny, skor mam pocit ze chce fakt tie peniaze, aby uz bol dom a vsetko, ale ja to takto nechcem

mademoiselle

Ano Jani s tym clovekom som doteraz, koli kotremu som zahodila svoj sen. A dufam, ze aj spolu zostaneme. NO tak mrzi ma, ze ste prisli o babatko. Bolo planovane, alebo neplanovane? Ale to je jedno,a nechcete mat dalsie babo? Kby hej, tak mylsim, ze to je vec, na ktoru by sa mohol chytit. Nevravim, ze teraz robte babo,len aby tu zostal, ale ak planujete v kratej dobe babo, tak neverim, ze by odisiel, ak by chcel rodinu a vsetko okolo toho.

katka26

ja som skolu dokoncila, a s tym clovekom zijem dodnes, sme skoro 4 roky manzelia. takze vlastne happyend, len velmi narocny

katka26

a do toho zahranicia musi ist? nema na slovensku pracu? musite sa fakt otvorene porozpravat, nerob mu sceny, neplac zbytocne, len trvaj na tom, aby ti vysvetlil, preco musi odist, ako to chce bez teba vydrzat, ako chce byt s tebou v kontakte, ci fakt sa po tom roku vrati, ako si predstavuje rodinu...
nalejte si cisteho vina, lebo inak vas to bude oboch velmi boliet. drzim palce a som s tebou, lebo ti velmi rozumiem.

jankaaa

a ostala si vlastne s tym chlapom, kvoli ktoremu si nesla studovat to, co si chcela? vies boli sme spolu kratko ale predtym sme sa dost poznali a prezili sme toho strasne vela, prisli sme o babo:-(( tak nech mi nehovori ze ma nelubi, ked sa na neho tesil:-((