Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odlúčenie na rok

jankaaa

to je to, ja sa prave bojim toho, ze ma ani tak nemiluje ako ja jeho a pojde prec:-((( ze vsetko boli len keci, joj ale som zla

mademoiselle

Jani, mas to tazke, jasne, ze chalan v jeho veku ma tuzbu po prachoch, urcite ti bude vraviet, ze pekne zarrobi, naetri na dom, auto a, ze to vsetko robi len pre vas dvoch. No ale musis vytiahnut zbrane silneho kalibru. A ked chce mat taku pracu, ze ho poslu hocikedy prec mimo SR, aj ked bude mat uz manzelku a deti, to je podla mna o nicom taka robota, ked nema byt s rodinou. Je to urcite pre neho alkave, ale musis mu argumentovat. Ako dlho ste spolu? Ak ta miluje, urcite i to premysli poriadne.

martin242

Musíš zistiť, aké sú jeho priority, či rodiný život, alebo kariéra...
Takým rečiam, že je to len na rok by som moc neveril.

jankaaa

lenze ja mam pocit ze u neho su peniaze vsetko? teda teraz mam urcite ten pocit:-(( a teraz mam pocit ze sa so mnou len zahrava, ved ked clovek lubi, tak nespravi toto:-(( a sak uz ma 24, uz by mohol by rozumny

mademoiselle

jani, jasne, tak ked chodis na VS, tak studuj, nikam nechod. Toto musi aj on brat vazne. Zase rodina je podla mna na prvom mieste a ti, ktorych milujeme by mali byt tiez na orvom mieste. Len sa s nim pekne porozpravaj uprimne a povedz mu svoj nazor. Snad sa na to vykasle, ved je este mlady a poeniaze nie su vsetko.

jankaaa

ja musim chodit este na vysku a nelaka ma to tam, trpela by som tam, naozaj, i ked by som sa dokazala obetovat... vies ono, keby som aspon vedela ze to vydrzi, ja ano, ale on, vobec netusim a potom aj ta robota, ze ho tam mozu hocikedy poslat, ja nechcem taky rodinny zivot...akurat teraz mi kamarat pisal, ze tam maju jedneho takeho, ze mal tehotnu zenu, odisiel a ked prisiel uz mal syna, toto ja proste nechcem...

mademoiselle

Ja dufam, ze ta nevymeni za peniaze, teraz ma mmoznost dokazat ti, co pre neho znamenas. No snad to dopadne dobre, neviem si to predstavit, ze yb mne partner toto oznamil. Teoreticky, nie je mozne,aby si sla s nim?

jankaaa

mademoiselle prave nad tym rozmyslam, ze prachy dokazu z cloveka spravit svinu... i ked ma dobry umysel, ale na co to vsetko?:-((( poviem mu vsetko, dufam teda ze nebudem len plakat...