Chcela by som sa vas opytat ake parky su podla vasich vedomosti najkvalitnejsie???Pripadne ,ktore mate najradsej....
PARKY....poradte
To zase ani ja. Vyprážané teda u nás ide tak raz za tri mesiace, aj to len rezne a potom ich zase dlho nemusím vidieť :D
Ja mam nastastie tu vyhodu, ze mne vela akoby nezdravych veci nechuti, jednymi z nich su vyprazane jedla. Ale tak sladkosti nikdy neodmietnem, a velakrat jem aj v case, kedy by som uz nemusela.
Presne tak. Tiez jem vsetko a neprehanam to uplne so zdravou stravou, aj ked sa snazim nejest uplne somariny v jednom kuse :) Dolezity je aj pohyb samozrejme.
kazdy nech si kupuje co mu chuti, na co ma financne moznosti. niekedy sa prilis riesi zdrave stravovanie a pritom staci len v normalnej miere jest, proste vsetko s rozumom ?
Ved to, z toho zdravsieho zivotneho stylu by si mohli brat priklad. Ale tak kazdy sa bude aj tak stravovat ako vie a chce, lenze ide hlavne o to, ze sa velakrat clovek musi prisposobit obchodu a tomu, co ma najskor po ruke. :/
Zial, odkukava sa najma to negativne, aspon co som si vsimla. Ked si vezmem vsetko, nie iba teda potravinarsky priemysel. V tv a na internete su same navody.
Veľakrát mám pocit, že sa odkukáva práveže od tých zahraničných :D Aj výroba aj kadečo iné. Ale tak to nie je len gastro priemysel, ale tak všeobecne.
Tak aj do tych nasich sa sem tam prida muka a ine lacne neskodne veci, zas si nebudeme hovorit ze nie a ze len tie zahranicne su zle....
Narážal som na to Anglicko a anglické párky. Viem, čo sa do našich slovenských párkov zvykne pridávať.
dosť pochybujem, že by výrobcovia pridávali niečo, čo by bolo kvalitnejšie a mali súčasne vyšší zisk.