Skin - cap poznate to?

sebo_dermatitida

Pozdravujem,

prosím Vás viete niekto poradiť ako používať správne skin cap krém? Lebo v niektorých návodoch na použitie píšu, že po 15 min. umyť vodou po aplikácií a na niektorých nie. A druhá otázka, či pred tým si treba vyčistiť pleť micerálnou vodou?

InMediasRes

Tak aj pre tých, ktorí majú problém s gramatikou a porozumením písaného textu celkovo.
Ako sa vraví, obrázok je za tisíc slov, takže...
___
P.S. Prípravku robiť reklamu nepotrebujem, sám nemám až taký problém s pokožkou (ako iní, čo tu píšu), no mne osobne pomáha. Keď sa čas od času problém objavil, tak som to riešil miešanou hormonálnou masťou z lekárne. Áno, zaberala a možno aj rýchlejšie?
Toto mi poradil postarší doktor, ktorý si dokonca nebol istý, či sa to ešte vyrába. :) Prišlo mi to vtedy pred rokmi celkom drahé a tak som si z produktov vybral sprej, no za čas som skúsil krém, o ktorom som si myslel, že ho miniem skôr a preto sa mi ekonomicky nezdal výhodný.
V prípade mojich problémov/používania som ho však nakoniec vždy mal ešte aj po exspirácii nespotrebovaný (a samo ho používal aj tak :D). Problém so seborhoickou pokožkou sa tuším natrvalo vyliečiť nedá, ale toto mi pomáha. O pár dní až týždeň mi problém ustúpi. Skôr by som nemal zabúdať na prevenciu a raz za par mesiacov ho pár dni používať, ale keďže to nerobím, tak ho aplikujem, až keď sa mi choroba vráti.
Za pozitívum považujem (a ktoré pripisujem na vrub prípravku), že keď sa mi choroba vráti, tak už nie je tak intenzívna, ako bola predtým - prípadne je to možno i tým, že mám prípravok poruke a nečakám (na predpis atď.), než sa situácia vyhrotí.
Veľa zdaru - a zdravia. :)

Oliva888

Skin Cap je malý zázrak!!! Nesúhlasím absolútne s názorom o ťažkom vysadení tohto lieku. Práve naopak!!! Mala som obrovské ložiská psoriázy po celom tele. Kortikoidové masti od Dr. zaberali len na chvíľu, ale od kedy mi poradila známa lekárnička Skin Cap, nemám ŽIADNY problém. Ak sa náhodou aj objaví nejaký začínajúci fliačik, stačí ho raz postriekať a on okamžite zmizne. Posledný spray skin capu mám doma už asi druhý rok a už ho nemám na čo používať:-)) ODPORÚČAM NA 100%!!!!

Mato...

Tý ktorý používate alebo uvažujete o kúpe skin capu POZOR! On totižto účinkuje ako \\\"zázračný krém\\\", no akonáhle s ním prestanete problémy sa vrátia a ešte horšie ako boli.
S vysadením skin capu bude obrovský problém, je to totiž corticostereoid alebo jeho varianta s podobnými účinkami. Tí ktorí si myslia že skin cap im pomáha sú na omyle a ocitli sa v začarovanom kruhu z ktorého je veľmi ťažká cesta, ale predsa je. Preštudujte si \\\"Topical Steroid Withdrawal\\\". Na zahraničných fórach je o tom veľa popísané. Momentálne prechádzam cez niečo podobné. Ak máte nejaké osobné skúsenosti prosím napíšte. Tý ktorý uvažujú o kúpe skin capu ako o zázračnom kréme. RÝCHLO NA TO ZABUDNITE!!! Zničí vám život!

buratino

to Praktický:

len si nám všetkým, čo potrebujeme pomôcť zabudol akosi napísať, ako sa ten prípravok volá, čo Ti miešajú v lekárni za 0.50€ a má vynikajúci účinok.

príspevok

Rád by som napísal všetkým pochybovačom! Sám som mal seboroickú dermatitídu a hnusné lupiny, naviac ako alergik aj náznaky ekzému.
Po tom ako som začal používať Skin-Cap o predchádzajúcich problémoch vôbec neviem a ani si ich už pomaly nepamätám. Raz a prevždy mi zmizli!
Je zaujímavé, že sústavne niekto varuje pred obsahom kortikoidov. Ako viem výrobca kortikoidy neudáva a naviac koža sa po používaní kortikoidov výrazne a nenávratne zmení - ale to by sa musela zmeniť aj u tisícok pacientov a pokiaľ viem, tak sa to nestalo, takže by bolo namieste prestať s podobnými úvahami. Pokiaľ viem Skin-Cap pomohol naozaj veľa ľuďom, vrátane detí a preto môžem len vrelo odporúčať...

terapy

Dobry den
vsetci sa tu bavite ci Skin-cap obsahuje alebo nema stereoidne zlozky , no cudujem sa kde je urad na kontrolu lieciv.U nas ho povolili v NL, US a inde stiahli z predaja.Pre pacienta je dolezitou info ci mu ten liek-krem pomaha.Aj u mna zabral, no existuju aj prirodne pripravky (CutisHelp)a toho by sme sa mali drzat, predsa len chemia cloveku este nikdy nepomohla v dlhodobom uzivani myslim...vela zdaru

moncici

Ja mam psorku od 12 rokov,drobny vysev a cast na tvari,more mi pomohlo a Skin cap pouzivam uz 5 rokov krem a tabletky som uzivala 1 krat v potobe 2 mesiacov.Ucinky boli super asi tak na obdobie 2 rokov a potom sa mi to obnovilo zas, ale v mensom rozsahu.

Praktický

Ja používam zarábaný šampón z lekárne pol litra za 50 centov s rovnakým účinkom ako skin cap.A vydrží mi to tak na pol roka.
Na mňa sú farmaceutické spoločnosti krátke.