Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

kocky, co som vam teraz rozposlala fotky, tak som teraz zistila, ze odisla asi nejaka ina fotka, ale nie gulasova, ako som pisala, ale nevadi, vsak fotka ako fotka :-))

jancecka

mariaa,ja ked som asi pred dvomi rokmi povedala svokre, že túžim po pirciengu do nosa, tak mi povedala, že ako krava budem vyzerať :D dokázalo ma to odrádzať dva roky, no teraz ma to znovu chytá :D

Dr jajboli

No ženy, vy ste sa rozrečnili, ako už dávno nie! Teším sa s vami, že sme spolu-konečne!
Tie fotky som vymyslela ja!
Ale si myslím, že to nebol zlý nápad. A Ako vás tu zaradom sledujem, tak zisťujem, že som najstaršia krava medzi vami! Nevadí, cítim sa ako kozľatko... hihi. Myslím, že gumajzík je asi v mojom veku, ale tá šlapila asi na mínu, no kde trčí tá osôbka a tak isto aj ventilček!
Halóóóóó´, VENTIL,GUMAJZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[zruseny12]

prepac vlastne kravy maju kruzok a ty chces ,kulicku ,predpokladam.../hlavne sa neuraz/....nemyslim to v zlom....ja osobne mozno keby som bola vo vasom veku tiez by som si mozno niekde dala...ale teraz asi nie...

[zruseny12]

schelly a ked ti to uz raz neprijalo telo tak teraz myslis,ze ano?ci to nebude prepychnute...a do nosa?ako k....

schelly

Ja som tiež mala piercing - 2x v obočku, len mi to telo akosi neprijalo a vypudilo von a problém bol aj v tom, že som sa furt za to zaháčkla niekde..Teraz si zrovna idem dať do nosa, ale kašlem na celý salon. Kamoš čo je na to expert mi to spravi aj zadarmo. A ešte mam jednu kerku :) Už 3 roky rozmýšlam nad dalšou,ale furt sa mi nič nelubi. A vy dalšie ako ?? :)

jancecka

máriaa to ti verím, fotku mojich nôh ti radšej nepošlem :DDDD ale nie, robím si srandu :D a to pletenie, to ťa obdivujem, ja neviem nič z ručných prác