Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
jasné, fotka ako fotka :D to je super že teraz si dokážem všetky predstaviť :D
kocky, co som vam teraz rozposlala fotky, tak som teraz zistila, ze odisla asi nejaka ina fotka, ale nie gulasova, ako som pisala, ale nevadi, vsak fotka ako fotka :-))
mariaa,ja ked som asi pred dvomi rokmi povedala svokre, že túžim po pirciengu do nosa, tak mi povedala, že ako krava budem vyzerať :D dokázalo ma to odrádzať dva roky, no teraz ma to znovu chytá :D
No ženy, vy ste sa rozrečnili, ako už dávno nie! Teším sa s vami, že sme spolu-konečne!
Tie fotky som vymyslela ja!
Ale si myslím, že to nebol zlý nápad. A Ako vás tu zaradom sledujem, tak zisťujem, že som najstaršia krava medzi vami! Nevadí, cítim sa ako kozľatko... hihi. Myslím, že gumajzík je asi v mojom veku, ale tá šlapila asi na mínu, no kde trčí tá osôbka a tak isto aj ventilček!
Halóóóóó´, VENTIL,GUMAJZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
tetovanie nemám, chcem ale nedám si, bojím sa, nedá sa to odstrániť tak lahko ked to už nechcem,
prepac vlastne kravy maju kruzok a ty chces ,kulicku ,predpokladam.../hlavne sa neuraz/....nemyslim to v zlom....ja osobne mozno keby som bola vo vasom veku tiez by som si mozno niekde dala...ale teraz asi nie...
schelly a ked ti to uz raz neprijalo telo tak teraz myslis,ze ano?ci to nebude prepychnute...a do nosa?ako k....
kazdy je na nieco ine...
Ja som tiež mala piercing - 2x v obočku, len mi to telo akosi neprijalo a vypudilo von a problém bol aj v tom, že som sa furt za to zaháčkla niekde..Teraz si zrovna idem dať do nosa, ale kašlem na celý salon. Kamoš čo je na to expert mi to spravi aj zadarmo. A ešte mam jednu kerku :) Už 3 roky rozmýšlam nad dalšou,ale furt sa mi nič nelubi. A vy dalšie ako ?? :)
máriaa to ti verím, fotku mojich nôh ti radšej nepošlem :DDDD ale nie, robím si srandu :D a to pletenie, to ťa obdivujem, ja neviem nič z ručných prác