Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
janka, tvoj nápad to bol. si úžasná. ale myslím, že kebyže si už ten piercing, tak by si si ho nechala. veď som si to dala znova prepichnuť. no možno som troška švihlá.haaa
Barbi, uz by ti to malo tiez nabehnut
Koho bol vlastne ten super nápad povymienať si fotky :D
hej sisik, prišlo :D aj ja som už poslala :D
no Jancecka, uz som ti poslala:-)) prislo?
jajbolik, no uz som tu, bola som chora, lazarovala som v postielke:-) pisala som tia na maila
barbi, to že rýchlo zarastá je aj dobre, lebo keby sa mi to nepáčilo,nechám si jednoducho dierku zarásť, asi sa na to dám :D
barbi, schelly má na pokeci jahvodka666, krisha tiež na pokeci veronique768 a sisik ešte ani mne neposlala :D
no hnisať ti to bude možno tak týždeň. treba to každý deň vydezinfikovať.
a inak toto je môj druhý piercing v nose na tom istom mieste. lebo sa mi stala taká vec, že keď mi vyberali mandle v celkovej anestéze, musela som ho vybrať a na ďalší deň, keď som už mala sily vstať a chcela som si ho dať naspäť do nosa, tak dierka už bola zarastená. proste dierka v nose veľmi rýchlo zarastá.
no ja ešte neviem ako vyzerá mariaa, schelly,sisik, krisha. takže dievčatá aj môžete poslať. pošlem aj ja potom. z práce nemôžem.
jajbolík tebe som poslala včera.
barbi tak to je super :D lebo vraj ked sa prestrelí, môže sa poškodiť nejaký nerv a potom mať trebárs tiky na oku, ale ked sa prepichuje je to lepšie, no ja sa bojím že by mi to hnisalo ale ako inak to zistím, ako vyskúšaním?