Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja som jeden cas davala struhane jablka do cesta...ale ma to preslo ako psa koleso..:0))))......
cafte cafte, ale vas tu je:-)))a som tu aj ja...sa spytajte sa co som si kupila...:-)
neviem teraz naspamat ten recept, ale tento je vynikajuci, nie su ani mastne, daju sa urobit tenucke a nelepia sa vobec, potom vam napisem a ty mi jajbolik preposli ten bez mlieka, hej?
ja som na rýchlo urobila rezance s tvarohom a mali sme ešte mäsovú polievočku, mňamky, potom kávičku a jahôdky z kauflandu, mňam....
no ja salatik s tuniakom :-)) a predjedlo cokoladove cukriky :-((( fuj, mi je z nich sladko az za usami :-)
ja dávam olej do cesta a robím z vody cesto a nie z mlieka, bebebé
a kolko masla?od oka?to som este nepocula,ja robim take z par kvapkami oleja...mam dobru panvicu,hoci obcas sa mi stane,ze mi lepi...ako keby som v zivote palacinky nerobila...
no ja ten tyzden tiez casto kvasim pri PC a nie v praci...chcela som sa opalovat,ale nie je slnko...co te mali vy dobre na obed?
mam jeden super recept na palacicinky, maslo sa da uz do cesta a potom uz netreba "olejovat" pri kazdej palacinke,
schnut a mohlo by sa hned aj pozehlit,ze?:0))))......