Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

je to o ničom, mne tých naozaj konfliktných ľudí si skoro nikto nevšimne, ale akonáhle si prečíta niekto nick barbinka už idú po nej, viac krát som si to všimla :D

[zruseny12]

Ahoj barbinka....nemas za co,viem ze si poradis sama,ale odkedy som ta zastala tak mna tu niekto stale napada...no stale ,obcas...sak ked si citala tak vies, o com pisem...ale mne je to fuk ja si tiez s takym clovekom poradim...

jancecka

my sme boli v piatok na oslave kamošových menín, bolo super, včera na kupku,potom zavinšovať môjmu tatinovi a bratovi, na petra pavla, a potom ešte u kamoša, oslavoval krštiny, tak taký víkend rozbehaný po oslavách :D normálne doma sme celý víkend nepapali :DD

barbinka

ahojte dievčatá
maria čítala som (už neviem ako sa tá téma volala), ale nejako dosť si ma spomínala. si zlatá inak. ani ma netrebalo zastávať a ty si sa ma zastávala.
no víkend, ja som celkom pekný. v sobotu som doobeda bola na brigáde, potom sme išli na MS v inline hokeji, aj keď naši skončili druhí, aj tak bolo dobre. Višňovskému to na inlinoch moc nešlo.haaa. no a večer sme išli ku kamarátovi hrať wii a potom asi o polnoci sme sa išli okúpať na jazero do Rusoviec. ťažká romantika. weeej. no a v nedeľu sme mali tenis o tretej až do piatej (cez najväčšie teplo). dosť náročné to bolo.potom sme sa ešte okúpali v bazéne a večer sme išli kukať finále futbalu. ešteže vyhrali španieli. weeeej.a teraz som v práci a akurát začalo u nás strašne moc pršať. ale naozaj moc. a vy ste ako víkendovali?