Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ahojte..tak ja som sa vcera vypytala domov, zobrali sme s kamaratom motorku a sli na Duchonku za znamymi. Jancecka, aj tvoju dedinku sme prechadzali:-)
fiha Maaria, tak pekne poslusne absolvuj vsetky navstevy doktora, mas sancu a uchranit :) vela ludi je takych co ochrnu zo dna na den a vibec z tim ,,nepocitali" -autonehody... ked som bola mala, tak mi moj brat nechtiac pichol do oka a tiekla mi z neho krv, myslela som, ze uz budem bez toho oka, ale napravilo sa :) od vtedy sa velmi bojim nepredvidatelnych veci.
sedmikraska,ja musim absolvovat tieto veci,lebo ked to neurobim mozem sa ocitnut na vozicku ked nie horsie...inak sa bojim,ale co uz...a na kazdeho raz dojde neboj.../myslim ako pises o tej teme o detoch/tiez je to pre cloveka bolestive ked nemoze otehotniet atd.poznam to...tak majte krasny den....zdarvim aj teba BARBINKA...
ahojte dievčatá, tak mne brali mandle na moje meniny a janky deň po vašich meninách mám narodeniny.
si tak stedra :D Vy teda ste obe rozbehane po doktoroch :) si teraz citam tu temu o tych babatkach. Dievcata si tam pisu ako sa tesia na deticky a nejaka Jasminela im tam praje potraty a ine nechutenstva, som z toho uplne zhrozena a taha ma az do placu z toho, no proste pre mna nepochopitelne spravanie :(
jancecka...asi je to na stejno,je to tak bolestive ako aj pre teba...ako sa to vezme...inak diky za maily...pobavia..:0)))).....idem varit obed tak sa majte...pa
sedmikráska, tak prepáč, na tvoje meniny, bude to odo mňa pre teba darček, venujem ti svoju laparoskopiu :D
jáj mária, ty to máš veru horšie D: ako sa mi zdá, ja to nemám nič bolestivé a nepríjemné, aspoň si myslím, no uvidíme D: už nech mám bábätko
ahojte....no ja som tiez bola jancecka na svoju 18-nastku na mandle....ja idem v pondelok na vysetrenie a v utorok mi budu robit tiez tu sondu do zaludka...:0((((.........
na tvoje meniny? Na moje meniny !! :D