mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ja by som to asi nechala tak.Pride,pride-nepride,nepride.Ale urcite by som sa mu neprosila.
určite si každý zaslúži ten posledný kontakt a hlavne aj dôvod prečo. obvykle sa dôvodu človek nedočká a v dnešnej dobe už ani moc osobný kontakt. ako si vedia ľudia ulahčiť život
aj ja som skor za osobnu komunikaciu.Je to fer aj k tej druhej strane,lebo sa moze tiez vyjadrit.Ale s tym nic nespravis,ked sa bude stale vyhovarat,ked nebude chcet dojst...
podla mna by sa mali rozchody uskutocnovat hlavne nazivo, okrem vynimocnych pripadov...
prilezitost sa vzdy najde.
no tak s tymto som nepocitala. smsku si precita určite. a myslim si, že je to ovela humannejsi sposob rozchodu ako sa navzdy odmlcat bez ceknutia. cize treba podla mna, aby padlo este tie posledne slova, ci uz v osobnom kontakte, ale mobilom
myslis ze sa najde prilezitost, kedy mu to natriem? ja som len zvedava, ako mi donesie toho psika... lebo tym majitelom sa narodili steniatka a isli ich zabit a ja som povedala ze jedneho chcem, tak toho jedneho nezabili, takze mi ho bude musiet doniest
no lenze on na net uz ani nechodi ako tak vidim, alebo ma novy nick, napisem mu do roboty:-)) ale kde mam zaruku, ze si to precita?
tak sa na neho vykasli.Ked nedojde,znamena,ze si velmi dobre uvedomuje,ako ti ublizil a tiez si mozes byt ista,ze vie,ze si ho prekukla a na vsetko si mu prisla.Ved ona sa este najde prilezitost mu to natret.Nebudes sa mu predsa vnucovat,ne?
ak nepride a bude sa vyhovarať este zopar dni tak bude najlepsie ak to ukoncis telefonatom alebo nejakou raznou a obsažnou smskou. alebo mu napis mail.