mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
A syn ma cely tyzden poobednu,jeho dievca chodi do skoly,takze cely tyzden vedia len to co si napisu sms,alebo co to cez net.Ona uz urcite vie,kedy bude a po skole mu urcite napise.. :(
noonaa, no len ide o to, ze ten moj ma podvadzal, aj s dvoma naraz... ale k tomu som sa dopracovala az potom... ale to spravanie nie je ok
a co najviac neznasal,urobil to aj vcera,prosim o nazor,ako to vidite vy... cely den bolo pekne a on mi zavolal o 16.30 ze ide domov,lebo ma vela prace a kedze je pekne,chce to vyuzit..ani prepac,ani kao sa mas,..nevideli sme sa od piatka,cely den sa neozval...ja som vsetko planovala tak,ze pride,oddialila soms voj program a on ma na psolednu chvilu oserkal...ani neviete,ako som nahnevana a sklamana,nie je to totiz prvykrat....al tento raz ma to dost nastvalo,neozyvam sa...asi tym nepomozem
Janka: z duse mi pises...obcas mam pocit,ze som so schyzofrenikom,az take su tie jeho obdobia rozdielne..dlho bolo fajn,ale vcera zase...ja uz pozorujem dlhsie,ze ked je toho na neho vela,v praci,a,je totalny sebec,nerespektuje moj cas,nic co sa mna tyka,ani ma nepotrebuje,ani sa neopyta,ako sa ja mam.... je mi strasne nanic...a potom pride obdobie lubim ta,chybala si mi,ako sa mas,aky si mala den....je to na nervy,som velmi citlivy clovek a tiez neviem,co s tym... :(
To este ani neviem,ani partacetla este neni vyvesena,ale syn ma uz dohodnute v robote,ze mu daju volno,jak bude pohreb..
kukala som to na markize a tam to len tak presli, akoby nic... kedy je pohreb?
Ahoj Janka.To vies,ono to bude este nejaky cas trvat,kym sa s tym zmieri.Davali to aj v telke,pozerala si?
ahoj radanaj, ako dnes? co syn? stale moc nestastny, vsak?:-(
no uz som tu, vitana a kolko ste boli taki, ze len kamosi? resp. spoluziaci?
To je mi luto :(