mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
juuj, normalne mam z teba radost :) Tak to vyzera, ze Rastik nam je celkom schopny mlady muz :) ja som mala takeho jedneho znameho na intaku. Uplne skvely chalan, s kazdym bol kamarat a baba nikde. Proste, raz nam to vysvetlil tak, ze on si pocka na tu ozajstnu lasku. Ze to musi prist ako blesk a dovtedy je nieco riesit zbytocne...
a ja by som sa nikdy nesnazila o chalana, ktory ma babu, uz len preto, ze by som nechcela, aby sa nieco take stalo mne
nema holku, ziadnu:-) tak to mam este nadej:-))) ale celkovo to nechapem, taky dobry chalan a ziadna holka a vlastne este ani ziadnu poriadne nemal... a neviem ako ma vnima on, len viem, ze mi teraz naposledy povedal take pekne veci, ze sa mozem na neho vzdy spolahnut
no, za tie tri roky ho uz isto dobre poznas. A mozno, to aj on zacal takto vnimat ako ty :) nevidno na nom nic? ozaj, dufam, ze nema holku. aby si nebola potom za bestiu TY !!! na to pozor!
jeho? nejake tri roky, len sa mu stale pacila kamoska, no pacila, take ocarenie... neviem... ale je to fakt super chalan, tolkokrat som pri nom uz plakala, ale sa aj smiala a tie uprimne rozhovory, myslim, ze s inym chalanom som take ani nemala
no podla mna teraz uz budes, ani si to nemusis nahovarat :) tvoje podvedomie sa bude branit. myslim si, ze my zeny mame taky 6 zmysel, hlavne ho treba vediet vyuzit a vnutorny hlas pocuvat. uvidis, myslim si, ze keby to bol debil, urcite by si to bola uz vedela :) ako dlho ho vlastne poznas?
a nemyslim si, ze by na tom bolo nieco zle :)
ked som to urobila ja, moja "kamoska" ma za to hned odsudila, janka ci veris, alebo nie, presne o 8 mesiacov urobila to iste ONA ! :)
ani ja neviem, ale predsa by som si mala davat pozor
heeeej, janka klud. to je normalne, neobvinuj sa hned. ja som zasa taka, ze neviem byt sama. vzdy niekoho potrebujem. aj do tohto vztahu so "spoluziakom" som vhupla hned po rozchode s "ex" a poznam viacej takych ludi, jednoducho "nevieeeem byt saaam"
no my sa pozname uz viac, hmmm