mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
uff, tak to ma mrzi :( mne vcera robila kadejake vysetrenia aj chrbtice, takze to asi v tom nebude :(
Skoda ze je to dedicne, mirgrenu ma mama aj sestra :( ale kaslem na to, co uz....
Moj starsi syn maval take migrenozne bolesti hlavy,dokonca spojene az so zvracanim a nakoniec sa zistilo,ze to ma z krcnej chrbtice-ma dva stavce zrastene. :(
no neukazala :( mam strasne bolesti hlavy :( tak sa snazim do pc necumiet, aj teraz sa asi trosku odmlcim, lebo ma to zasa chyta :( ani som nevedela ako, a vcera mi dr. diagnostikovala migrenu :(
co mate nove?Uz si sa tu davno neukazala :(
ahoj radanka :)
cautee
no tak to je skveleeeeeeeeee :)
janka pocuj, uz som ti hovorila, ze moj priatel,bol moj spoluziak...
a presne to co pises ty, vzdy sme sa vedeli spolu zabavit, vedel ma utesit, a ked bolo treba bol pri mne (ked ma okradli, ked mi bolo zle z alkoholu :) a pod.) tiez som ho brala ako super spoluziaka....a co sa nestalo jedneho pekneho dna :) tancovali sme sladacik a ja som sa, neviem preco, na neho nejak inak zadivala :) preskocila medzi nami iskierka a ta trva do dnes :)
co ty vies, mozno aj tebe sa to prave stalo :)
vola sa rasticek:-) a poznam ho uz, hmmm hadam aj tri roky a je taky dobracisko, velky:-)) a vzdy ma vie tak krasne utesit a pochopit, a chodime sa spolu korculovat, na chaty, do zoo, von a dokazeme prekecat spolu dlhe hodiny... hmm no to som si uvedomila az teraz, ze mi je s nim vlastne super:-)
no vies, asi si si od nej nejak odvykla alebo co, a uz ti je s nou dlho :) netrap sa nad tym, to su len take malickosti v zivote :)
a co ten kamos? co to je zac? :)
no ide, proste sebecka a to nemam rada a stale zamerana na seba:-( co uz, za chvilu pojde do ameriky a oddychnem si od nej:-) no cez vikend som bola s kamosmi vonku a taaaak som sa vyplakala a komos bol uplne super, asi ho lubim:-))))