mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
ahoooj
no prisla mamina, za chvilu sa tu zjavim, zatial papa
no ja viem, ze to neni normalne a je to trapne a kamoska fakt surne potrebovala ist a ona ju nezobrala, sa moze hanbit...
To je toto mozne?Ved ty si mozes vybrat ku komu chces ist.Ta rajonizacia je len preto,aby ta nemohol odmietnut lekar ku ktoremu patris.No to neni normalne...
no chceli sme ist k nej a cakali sme tam asi hodinu s kamoskou, kym sme sa dostali na radu a ona nam vies co povedala? ze k nej nemozme ist, leboze to sa podla ulic a ze musim ist ku kralovi, skoro ma prekotilo
Sak robi tam aj nejaka doktorka..
to je ako hadanka, no ano, presne toho myslime... a ja viem ze som tam bola u neho prvy a poslednykrat... teda este ked si najdem druhu a pojdem pre kartu
Arogantny je slaby vyraz pre neho.Inac povedane,jeho priezvisko je princ v starsom vydani.:))))))))
:-)))))))))anoooo, no nie je arogantny?
priezvisko je na K?