Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

ja si pamatam, ako moj kamarat z detstva spachal samovrazdu...cela dedina bola z toho v soku, vsetci co sme boli na pohrebe. Ja som tomu nemohla uverit, ved bol iba o rok starsi odomna. Na pohrebe sa vtedy straaaasne plakalo. bol to hrozny zazitok. Urcite to zanecha stopy aj na tvojom synovi...

radana

No budem musiet uz ist,idem mu este ozehlit koselu a potom musim ist pre maleho do skoly.Poobede sa este pripojim,tak popiseme.Cautee

vitana

ahojte baby, janka zmizla som, lebo som mala robotu :( trebalo nieco rychlo.
radana, je mi velmi luto co sa stalo
:( dufam, ze pohreb dobre dopadne a syn sa z toho dostane :(
neviem podrobnosti o tej havarii, ale daco som tu citala, ze kamaratka zomrela :(

radana

Ja nie.Ide syn s frajerkou.Ide aj cela jej trieda z gympla.Najprv bolo tak,ze ich do Paty odveziem,ale potom ze ide od gympla autobus pre celu triedu,tak pojdu s nim...

radana

dnes je pohreb.Biela ruza sa dava,ked zomrie nejaky mlady clovek.Oni dali robit spolocne veniec a este budu mat vsetci aj ruzu a ta sa dava dnu na truhlu :(