mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
no dufam, ze mne takto nikto nezomrie, je to hrozne:-(
tak ahoj
ja si pamatam, ako moj kamarat z detstva spachal samovrazdu...cela dedina bola z toho v soku, vsetci co sme boli na pohrebe. Ja som tomu nemohla uverit, ved bol iba o rok starsi odomna. Na pohrebe sa vtedy straaaasne plakalo. bol to hrozny zazitok. Urcite to zanecha stopy aj na tvojom synovi...
No budem musiet uz ist,idem mu este ozehlit koselu a potom musim ist pre maleho do skoly.Poobede sa este pripojim,tak popiseme.Cautee
Tak bude sa muset z toho nejak dostat.Zial bohu,taky je zivot.Je to fakt smutne.. :(
ahojte baby, janka zmizla som, lebo som mala robotu :( trebalo nieco rychlo.
radana, je mi velmi luto co sa stalo
:( dufam, ze pohreb dobre dopadne a syn sa z toho dostane :(
neviem podrobnosti o tej havarii, ale daco som tu citala, ze kamaratka zomrela :(
Ja nie.Ide syn s frajerkou.Ide aj cela jej trieda z gympla.Najprv bolo tak,ze ich do Paty odveziem,ale potom ze ide od gympla autobus pre celu triedu,tak pojdu s nim...
ides aj ty?:-(
dnes je pohreb.Biela ruza sa dava,ked zomrie nejaky mlady clovek.Oni dali robit spolocne veniec a este budu mat vsetci aj ruzu a ta sa dava dnu na truhlu :(
dnes je pohreb?