mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ale preco na nich rodicia doma nevplyvaju a neporozpravaju sa s nimi...Ved to je skoda takych mladych zivotov...
ja mam aj teraz na sebe suknu:-) no tak, vies, ten moj ex mal vodicak od 17 a legalne, tak co je toto? zachvilu sa budu robit vodicaky od 15?
Vitanka,to je dobre,ze si uvedomuje co je ako vo vasom vztahu a nieco co vidi,ze moze byt lepsie sa snazi napravit.
jezis maaaaria... toto co je za svet? preco soferuju 16 rocne decka?
to ti teda verim. aj mne viacej vyhovuju rifle, nohavice a tak. nemusim sa aspon kontrolovat ako pri sukni :(
Inak sukne sa mi na zenach pacia, ked maju spravnu dlzku a ked su nohy pekne samozrejme. Zo "slonov" v sukni mi je smiesne :))
rozoberam to preto, lebo priatelovi sa pacia sukne, teda zeny v sukniach, ale ja na to velmi niesom :( zasa ale chcela by som mu urobit radost...joj do kelu, budem sa musiet asi premoct a nahodit sa :(
Boze zase som na zozname citala,ze bola dalsia havarka v Leviciach a zomrel pri nej 16 rocny chlapec a vraj soferoval.Ako mohol soferovat,ved este nemohol mat vodicak.A ze 15 rocna je v kritickom stave a dalsie dve 15 a 13 rocna vyviazli s lahkymi zraneniami.Mne je uz az zle ked take citam :(((((((
to mu teda doslo :) minule mi take nieco spominal, ze sa musi uvedomit, spravat zodpovdnejsie a urcite si priority zivota... bola som v soku :) v prijemnom :)
Ja malo,ale asi je to aj tym,ze som s malym doma,tak mi lepsie vyhovuje sportove oblecenie...
ano :) je to dobry pocit, viem, ze ked potrebujem, je tu :) je to moj poklad :) aj ked ma niekedy vie poriadne rozculit, aj tak ho lubim :) juj keby bol tu, tak mu taku pusu dam, ze umre :))
Ozaj baby, nosite sukne?
To potom ale znamena,ze si sam uvedomil,ze zit vo vztahu sa da aj inac a ze to,ako si budete spolu vychadzat zalezi len a len na vas :D