mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
A staro sa cítiš preto,lebo na seba preberáš aj jeho zodpovednosť.
inak ako tak sledujem, vela ludi nevie, kam so sebou po vyske
Tak potom Vitanka,nad cim premyslas?Musis si sama dat otazku,ci s nim vies byt stastna v zivote,ci ti moze dat to,co potrbujes...Fakt by si s nim mala este pohovorit,ale uplne vazne prebrat vsetko..A povedat mu co sa ti paci a co nie a ci je ochotny nieco v sebe aspon kusok potlacit,lebo uplne zmenit sa neda.
Práve preto ti to píšem,aby si pozrela na to,čo sa vlastne deje a prestala seba dávať na posledné miesto..
dufam, ze ten moj tak neskonci...a ak skonci, tak dufam, ze uz nebudem po jeho boku :)
ja si vase nazory velmi vazim, vsetky...niesom horsia ako on. len odkedy som s nim, som vam uz pisala, citim sa staro. mam pocit, ze som ja ta, ktora dava a on ten co berie, ale nevracia....
No mamca,nechcela by som mat veru takeho 40 rocneho jak pises co nevie co chce za muza.Ved to je trapenie a nie zivot.
on je egoista, to viem, ale ze az takyto....ked to po sebe citam, davam si dokopy 2+2 :(
Ked sa s nim neda polopatisticky porozpravat,tak sa mu to musi nazorne ukazat.O co si ty Vitanka horsia,ze sa tak ku tebe sprava?Ale to je len moj nazor..
A k tomu veku- poznám 40-ročných,čo nevedia,čo chcú..