Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

ja sa to tiez chystam zahrat, ten tenis, ale kedy sa k tomu dostanem... joj radanka som citala tu temu s hypotekou, ta pepepe ci ako sa volala tomu teda dala

radana

Hhh,on pozera sport a ja som na nete.Ale zvykli sme chodievat na futbal,hokej,tenis...Na tenis som chcela chodit ja,lebo je to moj oblubeny sport.

radana

isiel na nocnu.U nas nastavuje video aj dvd-cko v kuse.Stale najde nejaky kanal kde davaju sport.Je to jeho zaluba. :)

jankaaa

jaj kocurik, viem, ten co bol minule tak pri tebe:-)my sme raz tak nacasovali video, ze nech sa to nahra a nakoniec sa to ani nespustilo a nenahralo... a tvoj muz vlastne teraz nemoze pozerat, lebo ma nocnu, vsak?

radana

Niee,nemame psika,Dzeky je nas kocur.Ja si rada pozriem hokej,ale dnes do 1-nej hodiny urcite hore nebudem.Nastavili sme video a zajtra urobime kuken.

jankaaa

prepac radanka, musela som zehlit... aj ty fandis hokeju?ja asi tomuto jedinemu sportu, co sa tyka slovenska:-))a velkeho mate psika? ci maleho?

radana

Nasi hraju s nemcami.Dufam,ze nasi to vyhraju.Prave som volala so zverolekarom,co ku nemu chodievame, chceme ist zajtra dat Dzekyna odcervit,tak ci tam bude.Rovno jak pojdem pre maleho do skoly sa tam zastavim.