Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

a o tom prepinani, som mu razne povedala, ze ak opat na mna zacne hadzat svoje "tazkosti v praci" ze ho uz nebudem pocuvat...ale odtial potial samozrejme, jasne ze mu pomahata budem, ale viete ako to myslim...

vitana

no teraz som mu viacmenej ublizovala ja...v stredu, ako sme si pisali, tak som sa k nemu spravala tak ako on....no a ako som predpokladala, vypytoval sa co mi je a tak. nejak to potom preslo, boli sme spolu korculovat a zasa bol ako medik. v sobotu som mu vykricala hrooozne veci, ale chudak prezil to :) v nedelu rano, som sa mu az hanbila pozriet do oci....

jankaaa

no vitanka len aby to nebolo, take, hmm, nechcem to napisat zle... ale proste zas len jeho nejaky stav a potom mu s prepacenim prepne a zas ti bude ublizovat

vitana

a este vam musim napisat baby, ze som bola trosku z neho soknuta, lebo:
kamarat mu ponukol pracu, ale taku, ze pracuje tu, aj vo francuzsku a taliansku. ale vacsinu casu, je to cestovani. zarabal by rozpravkove peniazky a mal by obrovske vyhody....no a to moje zlato to nechcelo :) normalne mi povedal, ze jemu by sa nepacilo, ze by sme vacsinou casu neboli spolu....

vitana

ahoj Radanka, no po tieto dni to bolo vselijake, aj dobre aj zle....ale vysledok by som mohla hodnotit pozitivne :) po nasich dllllhociznych debatach o zivote, o buducnosti priatel dosiel k zaveru, ze on vlastne uz nechce ist nikam (zahranicie) a ak by naaaahodou, tak len jedine so mnou. Ja som mu povedala, ze uz po tom nejak netuzim, ze ak zahranicie tak jedine dovolenka :)