Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

vitana

Radanka, ak na to naaahodou neprisiel, urobim to znova a potom znova a ked ani to nepomoze, tak... to si este necham prejst hlavou :)

vitana

:) neboj janka, trosku som nachytala od Radanky tej tvrdohlavosti :) teraz sa ma chlapec po chlebe :)
no ale ja som citala, ze rastiok bude mat skolu....ako si to myslela? ved aj ked ma skolu sa mozete stretavat nie?

radana

Vitanka ale ja to uplne schvalujem.Vas vztah nie je zalozeny na tom,ze jeden si bude vylievat zlost a nervozitu a druha bude trpiet.Nech pociti,ake je to prijemne,ked ma dobru naladu a niekto mu ju takto bezdovodne pokazi.Som rada ze si to uvedomil,teda snad uz prisiel na to,co si mu tym vlastne chcela povedat.

vitana

presne Radanka, bol z toho mimo, ze sa s nim nechcem rozpravat. povedala som mu, ze nemam chut :) no dufam, ze mu to doslo a bude trosku rozumnejsi :)
ale ako vravis, zivot je o inom. ja som rada, ze sa dokazeme spolu o vsetkom porozpravat a ze neni az taky nuno :)
a ty mas co nove? citala som vase prispevky trosku, tak vcera ta pepepe vas dobre povytacala tam :)) krava jedna :)

radana

Vidis,sam bol z toho v soku,ze co sa deje.A tebe sa to ma akoze pacit?A dobre si mu povedala,ze ked je nervozny,to mu nepomoze,ze sa vykrici na tebe,ved to ani nestoji za to sa tak nervacit...Zivot je o niecom inom. :D

radana

Mozno si aj sam uvedomil,ze take jeho spravanie bez nalady nie je bohvieco,ked to pocitil od teba na vlastnej kozi.