Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

vitanka my sme sa o tom nikdy nerozpravali... len mi povedal, ze je tu vzdy pre mna a ze si mozem byt ista ze je clovek, na ktoreho sa mozem spolahnut... a mali by ste ma vyburcovat, to ano

radana

Dievcata,musim uz ist maleho odniest do skoly a nemam ani natankovany benzin,takze prva cesta na benzinku...cautee

radana

Tie istoty pridu casom aj same,ked si budete rozumiet,budete si jeden druheho vazit a ked aj chlapec pochopi,ze si tam pre to,aby si mu v najtazsich chvilach pomohla a nie ze tam fungujes laicky povedane ako hromozvod..

vitana

ano Janka, ma skolu, ale trosku casu mu hadam ostane :) ved na lasku je casu vzdy dost :)
Radanka, ideme Janku trosku vyburcovat? :))

vitana

tak myslim, ze som mu to dostatocne vysvetlila. viem, ze chlapi vnimaju svet inak :)
poviem pravdu, ze tie istoty, ako som vtedy spominala som s nim velmi neriesila...stretla som sa totiz s kamoskou a ta mi to vysvetlila z jej pohladu a zistila som, ze ma vlastne pravdu...nemozem byt taka, chciet vsetko nasilu, musim tomu nechat volny priebeh a trosku ho nasmerovat, ostatne uz je len na nom. A vlastne som tomu aj rada.

jankaaa

no vitanka ano mozme sa stretavat, ale ide o to ze menej... necham nech si porobi co potrebuje, viem co je to ucenie:-)) a tiez cez leto je viac moznosti, ist sa kupat v noci:-)) korculovat kazdy den, byt dlho spolu a tak:-)

radana

Vitanka,to schvalujem,ale vzdy mu musis polopatisticky potom povedat,z akeho dovodu si to a to urobila,lebo keby to nechapal,tak by to zrejme nemalo vyznam. :D