mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Asi sa mu pacis :))))
no tak ale nejak si vsima len mna a mne "ondi"...
Asi si chce ziskat autoritu,ale myslim,ze po dobrom by to slo lepsie...
Aleeee, mame noveho nadriadneho, co robil vlastne to co mi a teraz sa hra na velkeho
ako to?co sa stalo?
a mna nahnevali v robote:-((
kto vie,ci uz nekoncila v praci.Co mas dnes este v plane?Ja som sa prave vratila,bola som pre maleho v skole a aj s Dzekynom na to odcervenie,potom som sa zamotala v lidli a nakupila plny kufer auta malinoviek.Muz sa pred chvilkou zobudil,tak som mu hovorila,nech ich potom povynasa z auta...No a teraz mi doprala pracka,tak sa na minutku vzdialim vyvesat pradlo...
a vitanka nam zas zmizla
No budes musiet asi nieco podniknut :D
:-)to som rada