mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
kamoska? ani som sa jej nepytala... musim ju vycihat, ked bude na nete:-)) ale mi tak povedal, ze si predstav ze budes mat celych 10 dni Adu pre seba a potom tak dodal, ze dufa ze aj na neho si najdem, cas, jeeeej
A pevne verim,ze kym pojdete,uz neostanete len pri tom objimani :DDD Uz ti nieco kamoska naplanovala?Nejaky ten strategicky plan? Hm?
Ale ved ani busom neni zle a ako pises,este to tulenie je dalsich +1000 bodov. :D
nejake na tu zrazanlivost krvi a ze mu doktor neodporuca letiet, tak by ho ani rodicia nepustili, tak som mu navrhla ten bus... ved si predstav tu cestu, sa v tom buse k nemu tulit:-)))))
Hm.No mozno to bude aj bezpecnejsie.Ja sa lietadlom letiet bojiiim.Ale to musia byt ake injekcie,ked nemoze letiet lietadlom.Hmmm.
ahoj radanka, no dnes som si pisala s rastikom a isiel sa najest, takze za chvilku budem pisat zas a mali sme problem, rastik berie injekcie a ze nemoze kvoli tomu letiet lietadlom, tak asi budeme musiet ist busom
Maly bude mat 28.maja narodky. :D Co porabas?
maly ma narodky?
:DDD Bola som tu a uz zase som tu.Potom som odbehla do bily kupit malemu na narodky nejake sladkosti pre deti a aj ucitelkam kavu...Pochopitelne isla som este pred tym nez som skocila pre maleho,lebo to by dnes NEM DOPADLO DOBRE s nim ist nakupovat..Co mas nove?
tak uz si tu?