mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ahoj.Vitanka isla do tej Nitry na vystavu.Tak aspon im vyslo pocasie,teda aspon tu svieti slniecko,dufam,ze uz prsat nebude..
ahoj radanka, no som tu, vitanka ma dovolenku?
Ahojte dievcata..Vitanka,vam dnes vysiel krasny den a to sa tesim,ze si dnesok uzijete a si oddychnes.. :DD Janka,si uz na nete?
caute kocky, takze len tak narychlo, lebo idem spinkat...test som si nekupila, lebo som nestihla lekaren :(
zajtra tu nebudem, ale pozajtra sa ozvem.
tak bru nocku vam a pekny den zajtra, cmuk
To mas pravdu,dost cez den prsalo..
ahoj radanka no viem, uz som doma, ale tu mi to pripada akoby nejaka smrst dazda bola, lebo v parku co bolo vody
U nas je zamracene,ale to ty uz zrejme vies.Musela som odbehnut.. :(
radanka ako je u nas?
no bolo by to pekne-)
WAWW