mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ale aspon,ze vam neprsalo.Nitra je pekne mesto-je to mesto mladych :DDD Stahujes sa?Budeme pri sebe blizsie :DDA aj to nase krstniatko budeme mat blizsie pri sebe,ze Janka?? :-DDDDDDD
a s tou spravou uvidime,nechcem nic hovorit dopredu :)
a vy ste vcera co porabali? ako je v BA?
tu sa nejak mraci ci co....a to chceme ist opekat poobede :(
:)))
joj Radanka, ja som bola taka rada, ze idem do KE a si pospim v aute :)
no a s tym pocasim mas recht, len mne bola trosku zima, ale prezila som to.
Normalne sa mi zapacila Nitra ci co :)
Vcera vam vyslo krasne pocasie.Aj sme na teba mysleli :DD
Hhhhh,Vitanka,len tak dalej a dufam,ze nam das hned vediet tu radostnu spravu :DD To ked si bola v Nitre,nemohla si zajst tych malicko kilometrov sem ku nam do city?
ahoj baby,
neboj Radanka, ty to s malym zvladnes :) aj keby padali furiky, si predsa "caja" :)
Inak co mate nove? Ja som vcera prisla zbita ako pes, ale dobre bolo. Dnes si konecne idem kupit ten testik, tak uvidime ako to dopadne. Inak priatel uz zacina vymyslat mena :)
Janka,prave sa zamracilo a ja mam strach,ze kym pojdem pre maleho zacne prsat..
ako je u nas radanka?
Ahojte dievcata.Ako ste zacali dnesny den?U nas je to lepsie ako vcera.Dnes vstal maly tou spravnou nohou z postele,takze dnesny den by mal byt kludnejsi :D
kamarátka sa preavkovala ibalginmi kolko ich asi zjedla pootom?