mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Ja ako vzdy-v pohodeeeee.A ako sa mate vy dievcata?
no radanka to mas pravdu, ako sa mas?
Ahojte.Tak konecne som na vas natrafila,lebo vcera to bolo nic moc s pisanim a celkovo s casom..
do toho spanielska by sme chceli:-) a vy kam by ste chceli ist?
no to su mi veci :) a kam pojdete? to je super, aspon sa blizsie spoznate, budete kazdy den spolu :)))
hmm a jahodove pirohy su dobry napad :) My sme rozmyslali ze predsa by sme mohli vyrazit v lete na dovcu, nie v zime ako sme povodne planovali :) ale to sa este uvidi
ahoj vitanka, dnes pride rastik, ma skusku a zajtra dalsiu, ale ze pride, ze ma motivaciu sa rychlo ucit:-))pojdeme na korcule a potom mu spravim tie jahodove pirohy:-)a uz sme si asi vybrali dovolenku
ahoooj, baby ja s vami nemozem velmi tieto dni pisat. Mame teraz fofry v robotke :( takze sa velmi neda a doma som rada, ked nemusim vidiet PC :( ale aspon na chvilku, co mate nove? hmm?
ste tu baby?
ahojtee
ahoj vitanka, co nove?