Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika Balea

mary-anne

ja pouzivam Balea, najlepsi je pre moje vlasy marhulovo- mliecny, ktory bol aj oceneny ako velmi dobry, tak isto aj balzam. a vlasy su naozaj krasne!

Mimi323

Ten sensitive prave že vôbec nevonia. A dobré sú aj alverde mám oranžový a zelený je to trocha kvalitnejšie ako Balea.

luna

Mimi a tie sensitive su v pohode? Nesmrdia? Rozmyslala som ze si ho kupim, kedze nenarusa pH koze. Ja som si minule omylom kupila Balea balzam na pery, lebo som si ho pomylila s Labelo, asi som bola nevyspata:-) Zdalo sa mi akesi lacne :-) No a dost ma po nom stipu pery, musi obsahovat nejaku "chemiu" ktora mi nevyhovuje. Inak konzistenciou je dobry, mastny, aj pekne vonia. Je taky zlty s ciernymi kvetinkami ma tusim mandlovu vonu a vola sa "Balea Yang".

Mimi323

Ja nemôžem Balea sprchové gély, svrbí ma po nich celé telo, môžem len ten sensitive, čo je bez vône, alebo alverde sprchový s olivami a aloe je super. Sprchový balea malinový mám ako tekuté mydlo, stál 1 euro, na ruky je super, výborná vôňa.

katty081

baleu používam a je fantastická, a musím sa priznať že som si ju začala kupovať po prečítaní tejto témy keďže ju tu všetci vychvaľovali, takže ja som spokojná.

advice

BALEA JE ZAHRANICNA KOZMETIKA - NEMECKA CI SVAJCIARSKA. V ZAHRANICI JE BEZNE LACNEJSIA KOZMETIKA AKO NA SLOVENSKU. NEMUSI TO ZNAMENAT, ZE KED JE LACNEJSIA, TAK JE NEKVALITNA.