awojky...čo hovorite na kozmetiku od Baley...je účinna?? lebo co som videla v DMku tak to nieje nieco extra drahe..ale neviem či sa to oplati...piste svoje nazory a rady... a co by mi najviac pomohlo na flaky po vyrazkach??? pleaase radte..diikii
Kozmetika Balea
Balea je hnusná. Včera som chcela kúpiť manželovi do rýchla penu na holenie, balea obsahovala parafin, a konzervanty končiace na paraben! Sprchové gély okrem parabenov obsahujú sodium laureth sulfate, ktorý je tiež škodlivý, bohužiaľ sa používa skoro vo všetkých šampónoch.
Prekvapilo ma, že aj gely na holenie Gilette, ktoré stoja cez 300sk obsahujú parafín a parabeny, nivea to isté.
Sprchové od alverde sú v pohode, aj kremiky aj celá kozmetika.
na tie flaky ti pomoze regeneracny krem,, denny a nocny, dobrej znacky, napr wishy alebo sothys,, rano a vecer cistenie pleti a tiez zdrava vyziva + sport, raz tyzdenne masaz tvare a okolia kvoli prekrveniu oblasti ktore sa ti bezne neprekrvuju,
dobre salony pre ukony kozmetiku najdes na web: besttime.sk
Aj ja som si najprv myslela že tá balea bude oničom, ale ako som tak skúšala tak je celkom fajn,oplatia sa tekuté mydlá na ruky, aj ten malinový pealing je fajn, telové mlieka moc nemusím,balzamy na vlasy sa tiež dajú,ale jediné čo mi nevyhovovalo bol kamilkový krém na ruky,štípal ma! A ani pealing na tvár mi nevyhovoval a krémy na tvár mám radšej drahšie z lekárne..ale celkovo je to fajn kozmetika za super cenu..)))
baby keď máte radi balzámy na pery a nevadí vám že majú ružovkastú farbu, tak si kúpte to nové labelo dragon fruit, ja som si ho kúpila len tak zo zvedavosti, ja som skôr na rúže, ale tento je fantastický a na perách je taký šťavnatý a krásne vonia a je bez trblietok..
jaja napísala som ti omylom do témy:
www.zdravie.sk
Sorry
jaj mno balzamm genera ale kde ho zohnat???
Ja mam baleu rada hlavne co sa tyka pomeru cena -kvalita...mam doma pletovu vodu jednu v tom zelenom obale a jednu v ruzovom na citlivu plet a tieto pletove vody su super, s cim som velmi spokojna su aj telove mlieka pouzivam najma na velmi suchu plet a vyhovuje mi ze je huste a mastnejsie sice dlhsie sa vstrebava ale aspon nie som ako sahara...mam aj tuhy antiperspirant alebo ako sa to spravne vola :D ...pouzivam aj sprchove gely momentalne citronovy aj sampony teraz mam nizsie spominany marhulovy a je fajn...aj ked u mna co sa tyka sprchacov a samponov nemam nejaky problem cize mozem pouzit hocijaky a vsetko vyhovuje...na sklade mam este :D krem na velmi suchu plet je husty tiez mastnejsi co mne pasuje kedze som strasne sucha, len je taky obycajny a nejak extra nevonia mne to sice nevadi ale mojmu priatelovi ano :D takze on s tym ma problem...inak ja som teda velmi spokojna...myslim ze davnejsie som mala od nich aj balzam na pery ale to uz si nepamatam aky bol na to mam obycajny jeleni loj :D
ja mam sprchový gel a telové mlieko Balea s malinovou vonou a balzam Balea, ja som spokojná :-D