Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika Balea

tekvicka

balea ma aj gely a peny na holenie, maju viacero druhov, teda viacero prichuti :D
ale osobne som este neskusala lebo mne staci na holenie sprchac

patuska

a ma balea aj nejake ne holenie pre zeny??ak dakto mate napiste ake su :)))inak pouzivam sampony aj balzamy na vlasy iba balea a podla mna su super este som lepsie nemala ale teraz asi skusim ten syoss

sade8

balea je super znacka hovorte si co chcete mne vyhovuje, maju dobre vyrobky vyskusala som vselico, mozem kazdemu odprucat.

bobika 1

kupila som si v DM telový peeling SPA hiamam, je úžasný, po aplikovanía a následnom zmytí ostava pokožka úplne hebká, vážne som taký peeling ešte nemala.

Mimi323

V alverde nie sú parabeny, tak na sprchovanie použivam toto. V DM majú aj kozmetiku Lavera, tá je tiež v pohode, len už je drahšia, neobsahuje parabeny ani parafin a predsa bola lacnejšia ako sprostý Gilette.
Aj manžel na mňa kričí, že som už chorá, ako všetko kontrolujem, ale prečo by som si mala kupovať niečo s parabenmi, keď si môžem kupiť kozmetiku aj bez nich.
Po balee sprchovom ma svrbelo celé telo :(

velvet

ja mam uhladujuci balzam Balea taky tmavobordovoruzovy:)) a lepsi som nemala doposial.. .A najnovise chcem vyskusat Alverde.. tak uvidim.

bobika 1

kozmetika balea je výborná od sprchového gélu až po odličovací gél na tvár akdesi tu už bol spomínaný jogurtový peeling s jahodami, bola som sim ho kúpiť a je fantastický. A čo tam po parabenoch v každom je dáke svinstvo taká je doba, to by sme si museli vlastnoručne doma vyrábat kozmetiku aby to bolo 100% košer.

kiki

No vidis Mimi323, z toho co tu pises mi vychadza, ze sa neumyvas a nesprchujes:)
Vravis ze aj Gilette alebo Nivea obsahuju skodlive latky a vravis ze Balea je hnusna lebo ich obsahuje tiez...no fakt nerozumiem co si tym chcela povedat