toto nie je ziaden for ale je to naozaj...mame kocura asi pol rocneho..no a zacali sme ho zvykat chodit von aby mohol byvat vonku a chodil by len do pivnice jest..no a dnes bol tiez vonku ale teraz ho neviem najst..asi nam usiel..su to asi dve hodiny co ho nemozme najst..byvame tak pri lese da sa povedat ze su tu najma chaty a tak...
no a ja sa o neho strasne bojim ..prosim vas napiste mi ze ci si myslite ze sa este vrati..a ak aj nie ci moze vonku normalne prezit aj ked je zvyknuty na doma...prosim vas o normalne odpovede..
Stratil sa mi kocur..
Niekedy im šibká nie len v tomto období ;)
Je jar kocur pokial neni kastrovany tak sa flaka,hlada macky harajuce.Uplne im sibe vtedy.Niekedy sa flakaju cele tyzdne biju sa o teritorium s ostatnymi kocurami a ked sa vratia su schudnute atd.To je priroda,pud.Treba pockat.Macky su flakaci furt sa to tula.
Prosím pomôžte my mám kocúra 2 roky stále je len pri dome nikdy neutiekol ani keď bola ruka a naraz u je to týždeň čo nie je doma mám ešte nádej? Susedia hovorili že sa im raz kocúr vrátil po 3 mesiacoch ale mala je z toho veľmi smutná a keď sa dopočula že za 3 mesiace bola ešte viac myslíte že si mame zobrať druhu mačičku/kocurika a ak áno poraďte pohlavie.
Predom ĎAKUJEM. MIŠKA
Pravdaze je tam nadej. Kamoske sa vratil kocur po mesiaci.
Ja som mala kocurika s vonku a dala som mu domou pustala som ho len na dvor si pobehat a vzdy sa vratil. Daleko ani nesiel len tu na blizku bol. Zil takto 4mesiace umna. pustila som ho vonka nevratil sa az po 3dnoch a teraz sa mi nevratil 9den. Hladala som ho vsade a nic zlahla zem ponom myslite ze este pride?
Ja som mala kocurika s vonku a dala som mu domou pustala som ho len na dvor si pobehat a vzdy sa vratil. Daleko ani nesiel len tu na blizku bol. Zil takto 4mesiace umna. pustila som ho vonka nevratil sa az po 3dnoch a teraz sa mi nevratil 9den. Hladala som ho vsade a nic zlahla zem ponom myslite ze este pride?
Pravdaze sa moze vratit ale povyvesuj plagaty, najlepsie s fotkou.
Ak Vám na mačkách záleží, dajte ich ČIPOVAŤ. My sme tiež urobili tú istú chybu že sme to ignorovali a doplatili sme na to.:(((
tak to mi je ľúto, a koľko to mu už je?? snád sa vráti, bmozee len dufat...:) mne sa uz vratil ,ale odvtedy nebol uz parkrát dom´ka..