Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zub múdrosti

bella1988

ja mam tiez sem-tam problemy s rastucimi osmaickami....teda dve mi narastli ani som to tom nevedela tretia si uz tiez rastie bez problemov ale ta stvrta obcas bolieva...pride to raz za pol rok alebo tak nejak a boli ma mozno tyzden a potom to zas samo prejde...raz som ju mala zapalenu az tak ze som nemohla otvarat usta ako tu isete niektori a ani jest som nemohla ale to by ste mali ist hned k zubarovi...ja som bezala na pohotovost zubnu lebo to hrozne bolelo a nakoniec som tam mala aj daky hnis v tom dasne aj mi to rozrezali ako to osetrenie mi sli slzy do oci ale bola to chvila oproti tomu ako ma ten zub bolel....
ale nesuhlasim s karioll2 ze kazdy normalny si ich da vytrhnut...lebo tie zuby sa ti este mozu zist ked budes stara a budu ti robit zubnu nahradu tak sa to pouziva na dake mostiky alebo co neviem presne...ak tie zuby nerastu nakrivo alebo nie su pokazene tak nao ich trhat? mna by museli asi uspat lebo ja mam hrozny strach zo zubarov a keby mi mali trhat taky hlboky zub tak by som to asi nezvladla :D

mckormik

ahojte vsetci uz asi mesiac mam toto trapenie ani poriadnie nejem a uz som aj schudol 7kg neviem co bude dalej ale vidim ze som neni sam tak vam vsetkym drzim palce bo viem aka je to neznesitelna bolest a dufam ze to raz skonci

pichu

ahojte, mna to opat zacalo trapit - tentokrat najbolestivejsie. Stale sa mi prediera von jeden zub - "osmicka". Jednu noc som ani nespala. Na druhy den mi pomohla vodicka z lekarne (bez predpisu) s etanolom, ale len na chvilku, nejaka bylinna. Okrem toho mi pomaha ked si na ten zub dam zuvacku - orbitku modru konkretne. Je to smiesne ale pomaha to, neviem preco... A samozrejme lieky na utlmovanie bolesti na noc. Tiez nemozem poriadne otvorit usta, o prehltani nehovorim, a ta bolest... ach jaj

micinkanely

no naozaj neviem naco rastu tie nestastne zuby mudrosti. Ja som si uz tiez vytrpela svoje, presnejsie trpim uz roky. Mam pocit ze rastu celu vacnost. Auuu auu zasa mam cele lice mooc ubolene, same rany nakolko su tie zuby nenormalne ostre. No vyborny pocit ked zavriem pusu a raz zacas si kusnem do lica. Neviem sa zbavit pocitu ze su tam tie zuby navyse.Ano vytrhnut by bolo riesenie ale strach je velky pan

vilaamalka

ja som tiež pred rokmi dačo takeho prežila ale dala som si ich vytrhnuť a všetky 4 zuby mudrosti, len jedna rada ,dajte si ich vytrhnuť ked vas nebolia a nemate zapalene, lebo inak injekcia nezaberie,,

siska1110

tak si tu tak citam vase odkazy pri ukrutnej bolesti zubov uz od druhej rana nespim a to stavam do skoly cele dasno mam napuchnute a zahnisane mam obrovsku uzlinu a ucho ma boli pusu uz ani nezavriem je to proste strasna bolest nezelam ju nikomu...

merrra

ahojte, tak si tu tak celu noc trpim aj s mojou rastucou osmickou, lieky zaberaju len malo a ked, tak len ibac, ked ho zapijem kavou...no nic moc kombinacia na zaludok a pecen. minule mi celkom pomohlo, ked som si natrela dasno tea tree olejom a sanku voltarenom, ale teraz tu nemam ani jedno, ani druhe....ale skusam rozhryzt klincek, tak uvidime.

merrra

ahojte, tak si tu tak celu noc trpim aj s mojou rastucou osmickou, lieky zaberaju len malo a ked, tak len ibac, ked ho zapijem kavou...no nic moc kombinacia na zaludok a pecen. minule mi celkom pomohlo, ked som si natrela dasno tea tree olejom a sanku voltarenom, ale teraz tu nemam ani jedno, ani druhe....ale skusam rozhryzt klincek, tak uvidime.

merrra