Zub múdrosti

[zruseny1]

jej, no srdce mi zaplesalo pri tejto teme... ked clovek prezije bolest zubov a zubara tak je hrdina
mne sa tlacili osmicky naraz, bola som z toho nervozna, este ani vonku neboli a uz bolli pokazene... no ale ked sa brali von tak som si to potierala takym gelom pre babatka, ktorym sa prerezavaju zuby a super mi to pomohlo...znecitlivelo to paradne, tusim sa to volalo calgel...

ojka

mne nevyrastol ešte ani jeden a to už viacerí okolo mna sa môžu pýšiť tými "skvostami", no neviem, mne nejak nechybajú (:

karioll2

niekto si ich da vybrat este pred prerezanim,niekto si nimi necha znicit chrup,no sme vselijaki a vsetci platime za svoje rozhodnutia

alzbee

Boze, tie zuby mudrosti su taka zbytocnost! :-(( aj tak ich mnohym ludom vytrhnu, lebo sa uz do ust nevmestia...si ani nechcem predstavit, ze ako mne dokrivia uz beztak krive zuby :-/

jenduz

mne rastu vsetky styri,nenormalne mi skrivili zuby,hlavne spodne,a niekedy nemozem ani zuvat ako mam strpnutu sanku

rada

Na klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie v Martinskej fakultnej nemocnici trhajú zuby múdrosti špičkoví lekári s perfektným tímom ošetrovateĺov a sestier ZADARMO. Osobná skúsenosť.

bon

romi bude najlepsie ak pojdes na pohotovost, a zubar uz vie co ma robit....., ja som bola na tom podobne, mala som v sebe aj 6 ibalginov a nic...., pomohol mi klincek, co sa varieva do vina, tak ho rozhryz a jazykom si to umistni na ten zub mudrosti..., aspon ako prvu pomoc to skus, je to hnusne, ale u mna to bolo jedine co mi pomohlo