Komu rastie zub múdrosti? Alebo ako ste to prežívali, mali ste nejaké ťažkosti? Ja sa s tým trápim už asi rok a zdá sa mi že začína rásť aj na druhej strane. Pobolieva ma ucho, zvačšená uzlina...
Zub múdrosti
mne uz rastú 6 rok zuby mudrosti
a prave ma to boli uz 8 deň. Treba vydrzat. Uz mam vsetky 4 vylezene a este stale ma trapia. Na to si davam len tabletky ktore utlmia bolest a tiez aj dobre umyt zubky. Raz som isla k doktorke, ta mi ho trosku vybrusila a dala nejaky roztok a bolo. Musela som tak ci tak trpiet a pockat kym to bude dobre. A predstavte si, ze takto rastu zubky malym detom :o(. Teraz rastu aj mojmu krsnatku, tak mi jej luuuuto. Tak vela trpezlivosti. Urcite to prejde.
mne rastu uz asi 5 rokov stale po troska dnes sa zase klbe au au
Neboj, prejde to, aj mňa to tak bolelo...mne ale narástli nakrivo a museli ísť von. Tie zuby sú riadne potvorky. Mne jeden zub rástol pomaly 2 rok (kúsom potrápil, prestal,.,.,).
Rastie mi hore napravo zub musrosti strasne to boli nemozem prehltat zivat ani poriadne otvorit usta. pred roko som bola na rontgene a lekar povedal ze ak vyrastu busu rast rovno.
Ked ma to tak boli neznamena to ze budem musiet ist na operaciu? Prejde to?
Ja mam uz 3 zuby mudrosti, tie mi vysli bez problemov, teraz mi ide ten posledny. Ja sa este len chystam zubarovi a len by ma zaujimalo ci aj vam ked rastli osmicky ci vas boleli aj ostatne zuby, lebo mna bolia dve stolicky pred tou osmickou co mi rastie,memozem tou stranou jest. Myslite ze je to normalne alebo ze by ta osmicka mohla rast proti tym zubom?...len sa bojim, ze mi ju budu musiet trhat..moc dakujem...:-(
mne akurat dnes vytrhly obe osmicky hornu a dolnu,teda vlastne obe vyrezali.za 15min a totalne bezbolestne.chvilami som ani nevedela ktoru my robi.strasne som sa bala,ale zbytocne.for je v tom ze treba ist k odbornikovi.toto bol zubny chirurg,sukromnik.vyslo ma to dost.ale za tie prachy to stoji,lebo zuby mame len jedny...p.s este ma cakaju dalsie dve.
anya
kup si corsodyl
Mne prvý začal rásť keď som mala 40rokov a rástol mi 2roky aj to len polovička druhý narástol po dvoch rokoch a celý na zvyšné dva ešte čakám.Bola to ukrutná bolesť a uzliny som mala po celom krku a to na etapy po celé dva roky.Takže kto ich nemá o nič neprišiel