Mimochodom, že ľudia nie sú neandertálci? Pobavila si... zjavne s nimi nerobíš... keby si bývala niekde poblíž, tak by som Ti vybavila, aby si na deň mohla sedieť pri mne a počuť, aký máme "vyštudovaný inteligentný" národ.... čím vyšší titul, tým primitívnejší človek... okrem toho, že podľa teba "by toho museli vypiť veľa"... na Guttalaxe máš tiež dávkovanie, aj to, že to zaberá za 6-8hodín... ja ráno pacienta poučím, koľko kvapiek si má dať, upozorním aj na ten čas, a večer pred záverečnou je späť s tým, že chce niečo proti hnačke, lebo jemu ten Guttalax najprv nezaberal, tak si dal 3x za sebou trojnásobnú dávku.... a nestalo sa mi to len raz... tak mi povedz, odkiaľ by si mala istotu, ze ten riciňák nevypijú ako čistú vodu.....
Čiže, keď sa chceš k niečomu vyjadriť, tak si najprv láskavo over fakty, ako to funguje, alebo môžeš ísť vypisovať a robiť zo seba múdru na Modrého koníka... neurážaj láskavo remeslo, ku ktorému si nepáchla ani z kilometrovej diaľky. Vopred vďaka, že sa budeš snažiť to pochopiť ;-)