Mili citatelia, myslite, ze je normalne, ze coraz castejsie pomyslam na smrť, s radostou? Nie ze by som mala samovrazedne myslienky, ale vobec by mi nevadilo odist z tohto sveta, ktory je plny zla, spiny, problemov, honby za majetkom, bolesti. Mam 28 rokov a dlhodobe zdravotne problemy, velmi bolestive, ale zase nie nevyliecitelne. Mam blizkych, ktorych lubim, ale verim, ze sa stretneme v dokonalejsom svete. Som slaboska, ktora to dopredu vzdava? Mala by som vyhladat pomoc? Mavate aj vy taketo myslienky? Ked o tom zacnem s niekym hovorit, hned povedia ze som morbidna, tak si to radsej nechavam pre seba.
SMRŤ VYKUPENÍM?
to fakt? este nejdete spat?
a nejaka praca blizsie k rodnemu mestu by sa nenasla? viem, je to tazke, ak si z vychodu slovenska, a este k tomu so zdravotnymi problemami.... ale predsa, neskusala si nieco? samozrejme, ze mas depresie, ked si sama.
a nemas tam kontakt na nejake cirkevne spolocenstvo? urcite by nebolo hanbou ani to odpadavanie. skus hladat nieco.
Chorôbka, ak sa ti ešte nechce spať a máš chuť si písať, môžeš, ja som ešte tu...
:o)
dakujem vam a dobru nocku. snad bude rano mudrejsie vecera. a bezkaj spat joni, nechcem, aby ti kvoli mne zajtra bolo zle
ahojte vazeni, musim ist spat, zase som poriadne porusila pravidla a bude mi asi zajtra dost zle, no co ale je to zaujimava debata
chorôbka ak chces podebatit viac o Bohu, o zmysle zivota - teda okrem starnutia :) ako si pisala, alebo o zivote potom, napis mi na mail jcpu@azet.sk zaujimalo by ma ako to vidis, co si o tom myslis
no som tu v bratislave sama a mam akurat takych priatelov, ktori by ma chceli len do postele, aj dnes sa dvaja taki ozyvali. ked niekoho poprosim, aby ma autom po praci vzal domov, lebo v autobuse mi byva zle, hned si to zle vysvetluju, ze nieco bude.. aj z toho mi je smutno. kamaratky tu nemam, iba v rodnom meste, tam ma super kamosky, ale su daleko.
ale snad mas nejakych priatelov, kto pride aspon za tebou porozpravat sa. a co oni, ake maju idealy? sny a tuzby?
mozno sa to tazko vyjadruje, ale urcite mas aj ty nejake. a ak si veriaca, potom musis verit v to, ze tu nas zivot ma nejaky zmysel. Boh nic nestvoril len tak, bez zmyslu, vyznamu. musis verit, ze pre cosi, co este mozno nepoznas ma tvoj zivot zmysel.
dobrú nocku priatelia. Ráno vstávam o 5h do práce a čas uteká. Ráno si vás prečítam.
chorôbka aspom v praci mas dobre vztahy, kolegov, dobru naladu? ked uz potom nemozes medzi ludi