Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SMRŤ VYKUPENÍM?

Príspevok v téme: SMRŤ VYKUPENÍM?
chorôbka

Mili citatelia, myslite, ze je normalne, ze coraz castejsie pomyslam na smrť, s radostou? Nie ze by som mala samovrazedne myslienky, ale vobec by mi nevadilo odist z tohto sveta, ktory je plny zla, spiny, problemov, honby za majetkom, bolesti. Mam 28 rokov a dlhodobe zdravotne problemy, velmi bolestive, ale zase nie nevyliecitelne. Mam blizkych, ktorych lubim, ale verim, ze sa stretneme v dokonalejsom svete. Som slaboska, ktora to dopredu vzdava? Mala by som vyhladat pomoc? Mavate aj vy taketo myslienky? Ked o tom zacnem s niekym hovorit, hned povedia ze som morbidna, tak si to radsej nechavam pre seba.

sykorka

a nejaka praca blizsie k rodnemu mestu by sa nenasla? viem, je to tazke, ak si z vychodu slovenska, a este k tomu so zdravotnymi problemami.... ale predsa, neskusala si nieco? samozrejme, ze mas depresie, ked si sama.
a nemas tam kontakt na nejake cirkevne spolocenstvo? urcite by nebolo hanbou ani to odpadavanie. skus hladat nieco.

chorôbka

dakujem vam a dobru nocku. snad bude rano mudrejsie vecera. a bezkaj spat joni, nechcem, aby ti kvoli mne zajtra bolo zle

joni

ahojte vazeni, musim ist spat, zase som poriadne porusila pravidla a bude mi asi zajtra dost zle, no co ale je to zaujimava debata

joni

chorôbka ak chces podebatit viac o Bohu, o zmysle zivota - teda okrem starnutia :) ako si pisala, alebo o zivote potom, napis mi na mail jcpu@azet.sk zaujimalo by ma ako to vidis, co si o tom myslis

chorôbka

no som tu v bratislave sama a mam akurat takych priatelov, ktori by ma chceli len do postele, aj dnes sa dvaja taki ozyvali. ked niekoho poprosim, aby ma autom po praci vzal domov, lebo v autobuse mi byva zle, hned si to zle vysvetluju, ze nieco bude.. aj z toho mi je smutno. kamaratky tu nemam, iba v rodnom meste, tam ma super kamosky, ale su daleko.

sykorka

ale snad mas nejakych priatelov, kto pride aspon za tebou porozpravat sa. a co oni, ake maju idealy? sny a tuzby?
mozno sa to tazko vyjadruje, ale urcite mas aj ty nejake. a ak si veriaca, potom musis verit v to, ze tu nas zivot ma nejaky zmysel. Boh nic nestvoril len tak, bez zmyslu, vyznamu. musis verit, ze pre cosi, co este mozno nepoznas ma tvoj zivot zmysel.