igelit

lobata

Predavaju aj kolagen s tym, ze ked ho budes uzivat, tak schudnes. Ale clovek so zdravym rozumom hadam vie filtrovat, co je blbost a co fakt.

mijja

Akože ale niečo na tom bude, lebo veď predávajú sa aj origoš také legíny alebo overy ktoré majú zvnútra takú fóliu.

Chrisiana

Asi najhoršia vec čo môže byť,akože áno spotíš sa pod tým ale inak žiadny efekt iba ak šuštiaci :D

magduska

... pocula som o tom, aj som to videla na nejakych videach... ale ci to aj realne funguje, tak to si nemyslim... potom by to tak asi robili vsetci, co cvicia so zamerom schudnut...

aliara

Akoze myslis ze sa obalis potravinovou foliou ci celofanom a tak cvicis a potis sa viac na tom mieste ktore mas obalene ? Nie nepocula som este o tom a uprimne neviem ci prave takto funguje cele cvicenie a chudnutie.

Tyna_Mal

Tak to som teda ešte nepočula a ňu si to nedokážem veľmi predstaviť :-) . Ja mám doma rôzne zip sáčky, ktoré som objednala z www.rajapack.sk , ale mám ich akurát na uskladnenie potravín. Rozhodne s nimi necvičím atď. Cvičiť chodím do posilňovne, alebo jazdím vonku na bicykli :-) .

cactus

Cvicenie s igelitom je efektivne v tom principe, ze organizmus sa musi ochladzovat a spotrebuvava na to energiu, takze okrem energie vynalozenej na cvicenie spotrebuvate aj energiu na vyraznejsie ochladzovanie organizmu. Samozrejme netreba to prehanat, moze nastat prehriatie organizmu a nasledny kolabs.