igelit

aliara

Akoze myslis ze sa obalis potravinovou foliou ci celofanom a tak cvicis a potis sa viac na tom mieste ktore mas obalene ? Nie nepocula som este o tom a uprimne neviem ci prave takto funguje cele cvicenie a chudnutie.

Tyna_Mal

Tak to som teda ešte nepočula a ňu si to nedokážem veľmi predstaviť :-) . Ja mám doma rôzne zip sáčky, ktoré som objednala z www.rajapack.sk , ale mám ich akurát na uskladnenie potravín. Rozhodne s nimi necvičím atď. Cvičiť chodím do posilňovne, alebo jazdím vonku na bicykli :-) .

cactus

Cvicenie s igelitom je efektivne v tom principe, ze organizmus sa musi ochladzovat a spotrebuvava na to energiu, takze okrem energie vynalozenej na cvicenie spotrebuvate aj energiu na vyraznejsie ochladzovanie organizmu. Samozrejme netreba to prehanat, moze nastat prehriatie organizmu a nasledny kolabs.

tinusska

jankaaa - -odkaz odstránený-
jeden obchodik je v ba v OD Slimak a druhy asi v lucenci. ved pozri link. ma super ceny....

petkaa

ataeb ... ja by som to aj vyskúšala ten igelit .. tiež chodím na spinning a môj problém je bruško. ako si to mám omotať :) .. ale nebude mi to vidieť ?? xi?

tinusska

RNG - spominal si alfa lipoickú kyselinu - kde je ju najlepsie zohnat. viem, ze extrakt zo zeleneho caju ponukas aj vo svojom obchodiku, ale nenasla som tam toto.

cokoladka

ano vravia ze to je velmi dobre, ale neviem o aky igelit myslia, myslim ze normalny baliaci priesvitny co je v kotuci si taj na stehna ci brucho a vtom behat .... alebo cvicit ale nemaj to moc stiahnute

ataeb

ja to mam tez odskusane a vysledkom je pozitivna kussenot:) vzdy ked idem na spinning obtocim si brucho potrevinovou foliou. po cvicenie su tam priam potoky a nie len kvapky. evidentne to pomohlo k zmenseniu mojho bruska. aj ked viem ze to je len voda a nie tuk.. je mi to jedno. dolezite je ze brusko je mensie..

[zruseny12]

no,ja som to dlho nepouzivala,lebo som raz dva schudla,takze nemala som ani vyrazky ani nic...ziadne problemy z kozou a tiez som nemala na sebe velmi dlho igelit len tak 2hodinky a potom som sa hned osprchovala,lebo fakt som sa viac potila na miestach kde som bola obalena...mne osobne to pomohlo...ale kazdy je iny a kazdy reaguje na nieco ine,a je to stale lepsie ako drzat drasticke diety.../za vyskusanie nic clovek neda,a potenie sa da nahradit pitim vody,aby clovek nebol dehydrovany...